קציצות חזיר צלויות עם פטריות שום
קציצות חזיר צלויות עם פטריות שום לוקח מסביב 40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 867 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 57g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-11 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סיר קרם fraîche, שיני שום, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה מצוין. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו פטריות קלויות בחמאת שום-פטריות נח, קציצות שום ועשבי תיבול קלויים, ו פטריות ממולאות שום קלויות.
הוראות
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
הפוך את החזיר, בצל, חצי פטרוזיליה וגרידת לימון למעבד מזון עם הרבה פלפל וקצת מלח אם אתה רוצה, ואז דופק עד מעורב היטב.
לעצב את הבשר לתוך 25-30 כדורים ולשים בדיל קלייה גדול. מסדרים את הפטריות בקופסת קלייה נפרדת חסינת להבה, מפזרים שום וטפטוף בשמן, מלח ופלפל. צולים את כדורי הבשר במשך 25 דקות, מוסיפים את הפטריות על המדף מתחת לאחר 10 דקות.
מעבירים פח פטריות לכיריים. מערבבים בשרי וcrme frache ולהביא לרתיחה עדינה. מערבבים את כדורי הבשר, ואז כפית את כל זה על צלחת חמה גדולה.
מגישים זרועים הפטרוזיליה הנותרת, קצוץ בערך.