קציצות יווניות עם לימון וארוגולה
המתכון קציצות יווניות עם לימון וארוגולן מוכן בערך 2 שעות ו 10 דקות והוא בהחלט מצטיין ללא גלוטן אפשרות לאוהבי אוכל ים תיכוני. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 24 גרם חלבון, 29 גרם שומן, ובסך הכל 410 קלוריות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם פטרוזיליה, שמן זית, מיורן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בביצים אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 40%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו קציצות עוף וארוגולה, סלט יווני ארוגולה, ו המבורגר יווני עם ארוגולה, עגבניות ופטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
מניחים את האורז בקערה גדולה חסינת מיקרוגל ומוסיפים 1 כוס מים. מכסים בניילון נצמד, נוקבים בסכין כמה פעמים כדי לפרוק, ואז מיקרוגל עד שהמים כמעט נספגים, 10 דקות. חשפו ושטפו את האורז במזלג; תן להתקרר לחלוטין.
מקציפים קלות 1 ביצה בקערה קטנה.
מוסיפים לקערה עם האורז יחד עם הכבש, הבקר, הפרובולון, הבצל, חצי כל אחד מהנענע והפטרוזיליה, המרג ' ורם, השום, פלפל אנגלי, 1 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל.
מערבבים עם הידיים עד לאיחוד פשוט (אל תערבבו יתר על המידה); מכסים ומקררים 30 דקות.
מרטיבים את הידיים ויוצרים את הבשר ל -18 כדורים (בערך 1 1/2 אינץ ' כל אחד). הביאו את מרק העוף לרתיחה בסיר גדול או בתנור הולנדי.
מוסיפים את הקציצות, מכסים ומבשלים על אש בינונית עד שהם רכים, כ-30 דקות, הופכים באמצע הדרך.
הקציפו את 2 הביצים הנותרות ומיץ הלימון בקערה קטנה עד להקצפה.
מוציאים 1 כוס מרק מהסיר ומקציפים אותו בהדרגה לתערובת הביצים. דחפו את הקציצות לצד אחד של הסיר; מנמיכים את האש לנמוכה ויוצקים את תערובת הביצים לצד השני. מבשלים תוך כדי ערבוב עדין עד שהרוטב מסמיך מעט, כ -4 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה את יתרת הנענע והפטרוזיליה; מתבלים במלח ופלפל.
מגישים את הקציצות והרוטב בקערות רדודות. מעליו ארוגולה, מזלפים שמן זית ומתבלים במלח ופלפל.