קציצות נקניק הודו
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לכם סטייק תיבול, הודו טחון, סירופ מייפל אמיתי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב סירופ מייפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,וניל שקדים פודינג ארוחת בוקר Chia כקינוח. מתכונים דומים: קציצות נקניק הודו, קציצות נקניק הודו, ו קציצות נקניק הודו.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד את טורקיה הקרקע, תיבול סטייק, פירורי פתיתי תירס, וסירופ מייפל בקערה עד התערובת משולבת היטב.
מחממים את שמן הקנולה במחבת מעל חום בינוני גבוה, ולגרוף על 1/4 כוס של תערובת טורקיה. ליצור את התערובת לקציצה, ולמקם למחבת החמה. חזור עם שנותר תערובת טורקיה. מחבת מטגנים את הקציצות עד השחמה משני הצדדים, 5 עד 8 דקות לכל צד.
הסר קציצות מתלה קירור לנקז.
מניחים את הקציצות לתבנית אפייה בשכבה אחת.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהקציצות כבר לא ורודות בפנים ומדחום בשר שקורא מיידית מוכנס למרכז של פטי קורא לפחות 160 מעלות F( 70 מעלות C), 20 עד 25 דקות.