קציצות עגל עם פטריות מטוגנות
קציצות עגל עם פטריות מטוגנות ביין עשויות להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 254 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 22 דקות. אם יש לכם מים, קמח, עגבניה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו שוק עגל צלוי ביין, קציצות Seitan מטוגנות ברוטב פטריות ויין אדום, ו עגל, פטריות בר ויין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים עגל בין 2 יריעות של פלסטיק כבד לעטוף ולשטח עד עובי 1/8 אינץ', באמצעות פטיש בשר או מערוך.
חותכים למגישים חתיכות בגודל; לדלות חתיכות בקמח.
חום 1 כפית שמן מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי עגל, ומבשלים 1 עד 1 1/2 דקות בכל צד.
מעבירים עגל למגש, מכסים ומחממים. חזור על ההליך עם שאריות שמן ועגל.
מוסיפים פטריות ובצל למחבת, ומטגנים 1 1/2 דקות עד למכרז.
מערבבים מרק בשר בקר, מרסלה, ומים.
הוסף למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
הסר מהחום. מערבבים עגבניות, מלח ופלפל.
יוצקים רוטב פטריות על עגל.
מפזרים פטרוזיליה, ומגישים מיד.