קציצות עגל עם פטריות פורטבלו
קציצות עגל עם פטריות פורטבלו עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 44 גרם חלבון 62 גרם של שומן, וסך הכל 797 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. . אם יש לכם שמן זית, מרק עוף, פטריות פורטובלו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. מתכונים דומים: פטריות פורטבלו ממולאות, שרימפס ממולא פטריות פורטבלו, ו פטריות פורטבלו בצדפות.
הוראות
חום 4 כפות שמן זית עם חמאה במחבת מעל חום בינוני גבוה. לבשל צלעות עד השחמה, 2-3 דקות לכל צד.
לאחר השחמה, מערבבים פטריות ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מרק עוף ורוזמרין; כיסוי, ומבשלים 10 דקות. מערבבים ביין אדום, מוסיפים חום, ומבשלים, חשופים, עד שהרוטב מצטמצם בחצי. ניתן להסיר את צלעות העגל בכל עת כדי למנוע בישול יתר, ולאחר מכן לחזור למחבת לרגע האחרון.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן זית, ומגישים.