קציצות עוף מרווה לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות עוף לימון מרווה. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו יין, חמאה, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קציצות חזיר עם פירורי לחם מרווה ולימון, קציצות עוף בפירורי לחם עם מרווה, ו קציצות עוף בלימון (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כל חזה עוף בחצי אופקית כדי להפוך 2 קציצות דקות.
מפזרים קלות עם מים, במקום בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף קילו עד 1/4 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל.
יוצקים קצת קמח לתוך צלחת רדודה ומתבלים במלח. מקציפים קלות את הביצים עם מיץ לימון בצלחת רדודה אחרת.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. לדלות את הקציצות בקמח, לנער את כל עודף; לטבול בתערובת לימון ביצה, ציפוי שני הצדדים.
מוסיפים את הקציצות למחבת ומבשלים עד הזהב בתחתית, על 2 דקות.
מוסיף את עלי מרווה למחבת, ולאחר מכן להפוך את cutlets ומבשלים עד זהב בצד השני, על 2 דקות יותר.
להעביר את cutlets ומרווה לצלחת מרופדת מגבת נייר.
יוצקים את כל השמן שנותר מהמחבת.
מוסיפים את היין ואת מרק העוף ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מוסיפים את החמאה ומערבלים עד שנמסו.
מעבירים את העוף למגש. למעלה עם מרווה מטוגן טפטוף עם רוטב פאן.
מגישים עם טריזי לימון ודגנים בצד.
לזרוק 2 כוסות סקווש חורף שלוש וחצי ליטר עגבניות שרי עם שמן זית ומלח על תבנית אפייה; צלי ב 425 מעלות f עד מכרז, 25 דקות. בינתיים, לשלב 1 כוס פארו או שעורה בסיר עם 1/2 כפית מלח, קמצוץ של פתיתי פלפל אדום, עלה דפנה ומספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, חשוף, עד אל דנטה, 15 עד 20 דקות.
מסננים את פארו (להסיר את עלה המפרץ) וזורקים עם סקווש, עגבניות, 1 כף שמן זית ו 3 כפות כל פטרוזיליה קצוצה פקורינו מגורד. מתבלים במלח ופלפל.