קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

קציצות עוף מרווה לימון

קציצות עוף מרווה לימון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קציצות עוף לימון מרווה. מנה זו מכילה סביב 35 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 375 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו יין, חמאה, חזה עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו קציצות חזיר עם פירורי לחם מרווה ולימון, קציצות עוף בפירורי לחם עם מרווה, ו קציצות עוף בלימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים כל חזה עוף בחצי אופקית כדי להפוך 2 קציצות דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
2
מפזרים קלות עם מים, במקום בין שני יריעות של פלסטיק לעטוף קילו עד 1/4 אינץ ' עבה. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיםמים
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
3
יוצקים קצת קמח לתוך צלחת רדודה ומתבלים במלח. מקציפים קלות את הביצים עם מיץ לימון בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
מלחמלח
4
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה מעל חום בינוני. לדלות את הקציצות בקמח, לנער את כל עודף; לטבול בתערובת לימון ביצה, ציפוי שני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
לימוןלימון
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הקציצות למחבת ומבשלים עד הזהב בתחתית, על 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיף את עלי מרווה למחבת, ולאחר מכן להפוך את cutlets ומבשלים עד זהב בצד השני, על 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
להעביר את cutlets ומרווה לצלחת מרופדת מגבת נייר.
מרכיבים שתצטרך
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
8
יוצקים את כל השמן שנותר מהמחבת.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מוסיפים את היין ואת מרק העוף ומבשלים מעל חום בינוני גבוה עד מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוףמרק עוף
ייןיין
10
מוסיפים את החמאה ומערבלים עד שנמסו.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
11
מעבירים את העוף למגש. למעלה עם מרווה מטוגן טפטוף עם רוטב פאן.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
12
מגישים עם טריזי לימון ודגנים בצד.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
דגניםדגנים
13
לזרוק 2 כוסות סקווש חורף שלוש וחצי ליטר עגבניות שרי עם שמן זית ומלח על תבנית אפייה; צלי ב 425 מעלות f עד מכרז, 25 דקות. בינתיים, לשלב 1 כוס פארו או שעורה בסיר עם 1/2 כפית מלח, קמצוץ של פתיתי פלפל אדום, עלה דפנה ומספיק מים כדי לכסות על ידי 1 אינץ'. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים, חשוף, עד אל דנטה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
עגבניות שריעגבניות שרי
סקווש חורףסקווש חורף
שמן זיתשמן זית
עלי דפנהעלי דפנה
שעורהשעורה
פארו.פארו.
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבת רוטבמחבת רוטב
14
מסננים את פארו (להסיר את עלה המפרץ) וזורקים עם סקווש, עגבניות, 1 כף שמן זית ו 3 כפות כל פטרוזיליה קצוצה פקורינו מגורד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
עלי דפנהעלי דפנה
פקורינופקורינו
עגבנייהעגבנייה
פטרוזיליהפטרוזיליה
סקוושסקווש
פארו.פארו.
15
צילום אנטוניס אכילאוס