קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות20
ציון בריאות1
מגזין

קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק

קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק
קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמון ביצה, חמאה, אני לא מאמין שזה לא חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, פיצה קרום דק, ו פיצה בייגל קרום דק (מתכונים דומים).

הוראות

1
לרכך את החמאה במיקרוגל או בסיר כך שזה לא קר, ואז להוסיף את החלב ולחמם את שניהם יחד עד שהחלב מתחיל לרתוח והחמאה נמסה. עשיתי את זה במדד pyrex 2 כוס במיקרוגל, אבל סיר הוא בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניהירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו תערובת להתקרר עד 130 מעלות F. בינתיים, לשלב 2 כוסות (252 גרם) של הקמח, סוכר, שמרים ומלח בקערה של מערבל עמדה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנוHunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה החמה ואת הביצים ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)(קיבלר)
4
מוסיפים את הקמח הנותר ב-1/2 כוסות עד שהבצק רך, אבל עדיין קצת דביק. אם שקלת את הקמח, סביר להניח שתשתמש בכל זה. אל תתפתו להוסיף יותר, הבצק צריך להיות קצת דביק.באמצעות חיבור הוו הבצק, ללוש עד הבצק רך וגמיש — למרות שזה נעשה חלק, זה עדיין קצת דביק (אם כי אלסטי) ואתה צריך סוג של לגרד אותו מהצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
העבר לקערה אחרת שיש לך שפשף בנדיבות עם חמאה. בשלב זה אתה יכול לתת את הבצק לעלות במשך שעה ולהמשיך עם המתכון, או שאתה יכול לקרר את הבצק בן לילה ולתת לו לעלות לאט. זה לא יעלה הרבה אם אתה מקרר אותו.למחרת (או בתוך שעה, לאחר הבצק עלה), להסיר את הבצק מהמקרר או בכל מקום שהיית להגדיר אותו לעלות ולהכות אותו. מחלקים אותו לכ -20 חתיכות. לחלופין, אתה יכול לגלגל אותו החוצה לתוך מלבן לחתוך אותו לחתיכות מרובע.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגרוףאגרוף
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים את החלקים על קל משומן או קלף מצופה גיליונות אפייה או 9×13 מחבתות אינץ', משאיר על סנטימטר ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מברשת עם חמאה מומסת או מה שאתה מעדיף שומן. מכסים בגיליון משומן של פלסטיק לעטוף ולתת לשבת במשך כשעה או עד שהם עלו. הערה: אם אתה עובד עם בצק מקורר, זה עלול לקחת את בצורת לחמניות עד שעתיים באמת לעלות.הפוך מילוי בעוד הבצק עולה. לציפוי, פשוט לערבב מרכיבים יבשים יחד לזרוק עם חמאה עד מתפורר. עבור גבינה, פשוט לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה, ואז להכות חלמון, גרידת וניל.לחץ על חריץ קטן במרכז כל גליל ולהוסיף כפית של מילוי גבינה או מילוי עוגה משומר.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
תוספת מוקצפת ונענע, לא חובהתוספת מוקצפת ונענע, לא חובה
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
עד 8 שזיפיםעד 8 שזיפים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
8
מברשת עם קצת יותר חמאה ומפזרים תערובת פירור.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גסכוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
9
בואו לשבת בעוד התנור מתחמם ל 177°
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
10
אופים בתנור 350 מעלות במשך כ 18 עד 20 דקות או עד השחמה קלה מאוד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה1/4 כוס אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
11
מגישים את אלה פירות חם, אבל תן אלה גבינה להתקרר קצת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה