קולאצ'ים רכים ורכים עם קרום דק עשויים להיות רק המתאבן שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 20 מנות. עם 245 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך חלמון ביצה, חמאה, אני לא מאמין שזה לא חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו Moravian Kolaches - מילוי כפול Kolaches, פיצה קרום דק, ו פיצה בייגל קרום דק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לרכך את החמאה במיקרוגל או בסיר כך שזה לא קר, ואז להוסיף את החלב ולחמם את שניהם יחד עד שהחלב מתחיל לרתוח והחמאה נמסה. עשיתי את זה במדד pyrex 2 כוס במיקרוגל, אבל סיר הוא בסדר.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
בואו תערובת להתקרר עד 130 מעלות F. בינתיים, לשלב 2 כוסות (252 גרם) של הקמח, סוכר, שמרים ומלח בקערה של מערבל עמדה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ליקוריץ צהוב וירוק
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
3
יוצקים את תערובת החמאה לתוך תערובת הקמח, ולאחר מכן מוסיפים את השמנת החמוצה החמה ואת הביצים ומערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
(קיבלר)
4
מוסיפים את הקמח הנותר ב-1/2 כוסות עד שהבצק רך, אבל עדיין קצת דביק. אם שקלת את הקמח, סביר להניח שתשתמש בכל זה. אל תתפתו להוסיף יותר, הבצק צריך להיות קצת דביק.באמצעות חיבור הוו הבצק, ללוש עד הבצק רך וגמיש — למרות שזה נעשה חלק, זה עדיין קצת דביק (אם כי אלסטי) ואתה צריך סוג של לגרד אותו מהצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
5
העבר לקערה אחרת שיש לך שפשף בנדיבות עם חמאה. בשלב זה אתה יכול לתת את הבצק לעלות במשך שעה ולהמשיך עם המתכון, או שאתה יכול לקרר את הבצק בן לילה ולתת לו לעלות לאט. זה לא יעלה הרבה אם אתה מקרר אותו.למחרת (או בתוך שעה, לאחר הבצק עלה), להסיר את הבצק מהמקרר או בכל מקום שהיית להגדיר אותו לעלות ולהכות אותו. מחלקים אותו לכ -20 חתיכות. לחלופין, אתה יכול לגלגל אותו החוצה לתוך מלבן לחתוך אותו לחתיכות מרובע.
מרכיבים שתצטרך
כוסות חמאת בוטנים, קצוצות גס
עד 8 שזיפים גדולים, (בערך, חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
אגרוף
עד 8 שזיפים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
6
מניחים את החלקים על קל משומן או קלף מצופה גיליונות אפייה או 9×13 מחבתות אינץ', משאיר על סנטימטר ביניהם.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
7
מברשת עם חמאה מומסת או מה שאתה מעדיף שומן. מכסים בגיליון משומן של פלסטיק לעטוף ולתת לשבת במשך כשעה או עד שהם עלו. הערה: אם אתה עובד עם בצק מקורר, זה עלול לקחת את בצורת לחמניות עד שעתיים באמת לעלות.הפוך מילוי בעוד הבצק עולה. לציפוי, פשוט לערבב מרכיבים יבשים יחד לזרוק עם חמאה עד מתפורר. עבור גבינה, פשוט לנצח גבינת שמנת וסוכר עד חלקה, ואז להכות חלמון, גרידת וניל.לחץ על חריץ קטן במרכז כל גליל ולהוסיף כפית של מילוי גבינה או מילוי עוגה משומר.