קציצות עוף ספניקופיטה עם מלפפון חריף ורוטב יוגורט
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו קציצות עוף ספניקופיטה עם מלפפון חריף ורוטב יוגורט. מתכון זה משמש 6. צופה בדמות שלך? למתכון נטול הגלוטן והראשוני הזה יש 256 קלוריות, 22 גרם חלבון, ו 15 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 28% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם שום, גבינת פטה, תרד ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מתכון זה מאוכלרשת יש 8 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 27 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון ספוני של 83%, שהוא סופר. קציצות הודו כיסי פיתה עם רוטב יוגורט מלפפון, קציצות טלה, סלק וחיטה סדוקה ברוטב יוגורט מלפפון, ו קבבוני עוף בגריל עם רוטב יוגורט מלפפון דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
בקערה משלבים בצל ו -3 שיני שום. סוחטים את המים מהתרד עד לייבוש מלא. מפרידים את התרד כשמוסיפים אותו לשום ובצל.
מוסיפים לקערה תיבול פטה, עוף וגריל וטפטוף ליברלי של שמן זית כתית מעולה.
מערבבים את הבשר עם ירקות ופטה ויוצרים קציצות 18 (1 1/2 אינץ').
מניחים את הקציצות על דף עוגיות ללא מקל ואופים 10 עד 12 דקות עד שהם מזהיבים והמיצים צלולים.
מניחים במעבד המזון יוגורט, שום, מלפפון, שמיר, מיץ לימון, כמון, כוסברה ומעט מלח ומעבדים לתערובת אחידה. התאימו את התבלינים והעבירו לקערת הגשה.
מגישים קציצות לצד רוטב עם קיסמים.