קציצות עם רוטב עגבניות גפן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כדורי בשר עם רוטב עגבניות גפן. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. אם יש לכם בשר בקר, קורטוב של רוטב סויה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-13 היו אומרים שזה פגע במקום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -45 דקות. מתכונים דומים: רק מהגפן-טארט עגבניות וגבינה, Dolma Dalya-עלי גפן ממולאים עגבניות ופלפל אלג'ירי, ו גפן - סלט עגבניות בשלות עם Queso פרסקו, כוסברה, וסראנו.
הוראות
מחית את הבשר בקערה עם כפית, ואז עצה בבצל, תפוח, פלפל אדום אורגנו (ותבלינים אם אתה רוצה). מחית שוב לערבב הכל ביחד. עכשיו לערבב היטב עם הידיים שלך עד התערובת היא דביקה ולחלק ל 16 כדורים קטנים. תירגע במקרר בזמן שאתה מכין את הרוטב. אתה יכול לעשות אותם עד שלב זה 2 ימים קדימה, או להקפיא אותם.
תכין את הרוטב. לרכך את הבצל בסיר בינוני עם השמן. עצה בעגבניות ומבשלים בעדינות רבה, חשוף, במשך כ 20 דקות.
מוסיף את שאר החומרים למעט בזיליקום לבשל איטי לעוד 15-20 דקות.
מוסיפים את הבזיליקום ואת התזה של מים מהקומקום. עצה את התוכן של המחבת לתוך מעבד המזון ו whizz עד חלקה.
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
מגלגלים בעדינות את כדורי הבשר בקמח.
מחממים כפית שמן במחבת חסינה ללא מקל, לנגב עם נייר מטבח, ולאחר מכן מוסיפים את כדורי הבשר ומטגנים בעדינות ולאט לאט על אש נמוכה במשך 10 דקות, הופכים אותם פעם אחת עם מלקחיים. (ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות אם המחבת שלך היא לא גדולה מאוד.)
מסננים את כל השומן העודף, יוצקים את הרוטב ומסיימים לבשל בתנור במשך 15 דקות.