תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל קציצות קינואה קטנות. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 182 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עוז, מים, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו פוסט אורח: בצל בלסמי קינואה קציצות & סלט קינואה, קציצות קינואה קטנות, ו קווינואה וקציצות שרימפס (מתכונים דומים).
פרוסים לחתיכות של 1/2 אינץ', שוטפים ושומרים עלים יפים, לקישוט
צרור תרד טרי (בערך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
20 פרוסות זוקיני דקות
(קיבלר)
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
מוסיף את פירורי הלחם, מערבבים, ולתת לשבת במשך כמה דקות, כך הפירורים יכולים לספוג חלק מהלחות. בשלב זה, אתה צריך להיות תערובת אתה יכול בקלות ליצור לתוך שנים עשר 1 אינץ '/2.5 ס " מ עבה קציצות. אני טועה בצד מאוד לח כי זה עושה עבור פאטי לא יתר על המידה יבש, אבל אתה יכול להוסיף יותר פירורי לחם, קצת בכל פעם, כדי לחזק את התערובת, אם יש צורך. לעומת זאת, ביצה קצת יותר מוכה או מים ניתן להשתמש כדי להרטיב את התערובת.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(קיבלר)
3
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית-נמוכה, מוסיפים 6 קציצות, אם הם יתאימו עם קצת מקום בין כל אחד, מכסים, ומבשלים במשך 7 עד 10 דקות, עד שישחמו עמוק את התחתית. הפעל את החום אם אין בראונינג לאחר 10 דקות ולהמשיך לבשל עד הקציצות הם השחמה. בזהירות להפוך את הקציצות עם מרית ולבשל את הצדדים השני במשך 7 דקות, או עד הזהב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
4
הסר מהמחבת להתקרר על מתלה חוט בזמן שאתה מבשל את הקציצות הנותרות. לחלופין, תערובת קינואה שומרת יפה במקרר במשך כמה ימים; אתה יכול לבשל קציצות להזמין, אם אתה מעדיף.
מרכיבים שתצטרך
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
שלב 2 כוסות / 12 עוז / 340 גרם של קינואה לא מבושל היטב שטוף עם 3 כוסות / 700 מ " ל מים 1/2 כפית מלח ים דק גרגר בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, לכסות, להקטין את החום, ומבשלים במשך 25 עד 30 דקות, עד קינואה הוא רך ואתה יכול לראות את curlicues קינואה הקטן.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב