קציצות שוודיות (Svenska Kottbullar)
כדורי בשר שוודים (Svenska Kottbullar) עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 16 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, חמאה, חזיר טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 923 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 25 דקות. הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל הסקנדינבי הזה. נסו כדורי בשר שוודיים (Svenska Kottbullar), כדורי הבשר השוודיים של אלווה (Sma Kottbullar), ו כדורי בשר שוודיים (קציצות איקאה) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים את פירורי הלחם לתוך קערה קטנה, ומערבבים את השמנת. אפשר לעמוד עד פירורים לספוג את השמנת, על 10 דקות. בעוד הלחם הוא השרייה, להמיס 1 כפית חמאה במחבת על חום בינוני, ומבשלים ומערבבים את הבצל עד שהוא הופך חום בהיר, על 10 דקות.
מניחים בצל לקערת ערבוב; לערבב עם בשר בקר טחון, חזיר טחון, ביצה, סוכר חום, מלח, פלפל שחור, אגוז מוסקט, allspice, וג ' ינג ' ר. מערבבים קלות בפירורי הלחם והשמנת.
ממיסים 1 כף חמאה במחבת גדולה על חום בינוני. לצבוט על 1 1/2 כף של תערובת הבשר לכל קציצה, וליצור כדורים.
מניחים את כדורי הבשר למחבת, ומבשלים רק עד החיצוניות חומות, על 5 דקות, הפיכת כדורי הבשר לעתים קרובות. החלק הפנימי של כדורי הבשר עדיין יהיה ורוד.
מניחים כדורי בשר משחימים לתבנית אפייה, יוצקים מרק עוף, ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם מראש עד כדורי הבשר רכים, כ 40 דקות.
כדי להכין רוטב חום, יוצקים שאריות לסיר על אש בינונית.
לטאטא את הקמח לתוך הטפטוף עד חלקה, בהדרגה לטאטא במספיק מרק בשר לסך כ 2 1/2 כוסות של נוזל. להביא את הרוטב לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד עבה, על 5 דקות. ממש לפני ההגשה, להקציף את השמנת החמוצה. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל שחור.
מגישים את הרוטב עם כדורי הבשר.