קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות40
ציון בריאות0
מגזין

קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos)

קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos)
קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos) הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם תפוחי אדמה, גבינת מוצרלה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קציצות גבינה ותפוחי אדמה באקוודור, מרק תפוחי אדמה באקוודור, ו אקוודור Humitas (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח. מבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים בקערה גדולה; מחית עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
4
חום 2 כף. של השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים בצל ו 1 כפית. של הפפריקה; לבשל ומערבבים עד הבצל רך. מערבבים לתוך פירה; מגניב. מערבבים בגבינה. צורה שווה לתוך 6 (1 אינץ ' עבה) קציצות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
6
מערבבים הנותרים 2 כפות. שמן ו-1 כפית. פפריקה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
7
מחממים מחבת nonstick גדולה, מחבת מחבת או ברזל יצוק על חום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
צחצח מעט מתערובת השמן על תחתית המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
הוסף קציצות; לבשל 3 דקות או עד התחתונה הוא פריך וזהוב חום.
10
מברשת צמרות של קציצות עם הנותרים תערובת שמן; להתהפך. מבשלים 3 דקות נוספות או עד חום פריך וזהוב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
11
מגישים כל פטי עקף עם 2 כפות. של רוטב הבוטנים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב בוטניםרוטב בוטנים