קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos)
קציצות תפוחי אדמה גביני אקוודור (Llapingachos) הוא צמחוני מתאבנים. מתאים ל-40 מנות. מנה אחת מכילה 30 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. אם יש לכם תפוחי אדמה, גבינת מוצרלה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קציצות גבינה ותפוחי אדמה באקוודור, מרק תפוחי אדמה באקוודור, ו אקוודור Humitas (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 2 ליטרים מים לרתיחה בסיר גדול.
מוסיפים תפוחי אדמה ומלח. מבשלים 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים; לנקז.
מניחים בקערה גדולה; מחית עד חלקה.
חום 2 כף. של השמן במחבת בינונית על חום בינוני.
מוסיפים בצל ו 1 כפית. של הפפריקה; לבשל ומערבבים עד הבצל רך. מערבבים לתוך פירה; מגניב. מערבבים בגבינה. צורה שווה לתוך 6 (1 אינץ ' עבה) קציצות.
מערבבים הנותרים 2 כפות. שמן ו-1 כפית. פפריקה עד מעורבב היטב.
מחממים מחבת nonstick גדולה, מחבת מחבת או ברזל יצוק על חום בינוני.
צחצח מעט מתערובת השמן על תחתית המחבת.
הוסף קציצות; לבשל 3 דקות או עד התחתונה הוא פריך וזהוב חום.
מברשת צמרות של קציצות עם הנותרים תערובת שמן; להתהפך. מבשלים 3 דקות נוספות או עד חום פריך וזהוב משני הצדדים.
מגישים כל פטי עקף עם 2 כפות. של רוטב הבוטנים.