קציר פאי תפוחים עם שטרויזל אגוזי לוז
תמיד כיף שיש עוד מתכון של אמריקאים, אז תנו הזדמנות ל עוגת תפוחים קציר עם שטרויזל אגוזי לוז. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 537 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם שומן. גשו לסופר וקנו אגוזי לוז, תפוחים של סבתא סמית, קורנפלור ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת קפה Streusel תפוח (ציפוי Streusel פקאן), מממני וניל עם אגוזי לוז Streusel, ו עוגת קפה דלעת עם Streusel אגוזי לוז.
הוראות
בקערה, מערבבים משמשים, דובדבנים ורום; הניחו לעמוד עד שהפרי מתרכך מעט, 6 עד 8 דקות.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים סוכר מגורען, קורנפלור, כוסברה, זנגביל, קינמון ותפוחים. מערבבים בתערובת פירות יבשים.
להקל על מאפה בעדינות לתוך מחבת פאי 9 אינץ', לקפל קצה תחת עצמו סומק עם שפה, חליל דקורטיבי. תערובת תפוחים תל בקרום.
במעבד מזון או קערה, מערבולת או מערבבים 1 כוס קמח ואת הסוכר החום עד מעורבב היטב.
מוסיפים חמאה ומערבלים או משפשפים עם האצבעות עד שהתערובת יוצרת פירורים גסים. מערבבים אגוזים ומערבבים עד קצוץ גס, או לקצוץ אגוזים עם סכין ומערבבים לתערובת קמח. לסחוט חופנים של streusel עד שהוא נדבק זה לזה, ואז להתפורר לחתיכות באופן שווה על תערובת תפוחים. מניחים פאי על תבנית אפייה מרופדת בנייר כסף.
אופים על המדף התחתון של תנור רגיל או הסעה 350 עד מילוי מבעבע סביב הקצוות, על 1 1/4 שעות. אם העוגה נעשית חומה מהר מדי, מכסים את החלקים הכהים בחופשיות בנייר כסף. מגניב על מדף לפחות 1 1/2 שעות.