קציר-ראגו ירקות
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון טבעוני זה יש 267 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם חומוס, פלפל, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו ירקות Ragoût, סתיו ירקות Ragout, ו הליבוט עם ראגו ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כף שמן בתנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה.
שלב סקווש הבא 5 מרכיבים (סקווש דרך שום), ו מוקפץ במשך 8 דקות או עד השחמה קלה, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים עלי דפנה ו-2 עלי קורנית ומערבבים רסק עגבניות. מערבבים בקמח ויין, להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 5 דקות. מערבבים את המרק ואת החומוס. מכסים ומבשלים 20 דקות או עד ירקות רכים. מערבבים 1/2 כפית מלח, פלפל ופטרוזיליה קצוצה. להשליך עלי מפרץ קורנית.
להיפטר מגבעולי פטריות; כובעי פרוסה.
מחממים 2 כפיות שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים פטריות פרוסות, ומבשלים 5 דקות, ערבוב כל הזמן.
מקשטים עם גבעולי טימין נוספים, אם תרצה בכך.