קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם אגסים
קצפת תפוחי אדמה מתוקים עם אגסים יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 399 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. גשו לסופר וקנו סוכר חום, פקאן, חלב שהתאדה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תפוחי אדמה מתוקים ואגסים, ברוקולי, בטטות ואגסים, ו תפוחי אדמה מתוקים מוקצפים.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
לדקור את תפוחי האדמה המתוקים עם מזלג ולאפות בתנור שחומם מראש 1 שעה, או עד מכרז.
מקלפים את תפוחי האדמה המתוקים האפויים.
מניחים בקערה בינונית שוט עד חלקה.
בסיר בינוני מעל חום בינוני, מבשלים בעדינות את האגסים 10 דקות, או עד מכרז. לעבד את האגסים במעבד מזון עד חלקה.
בסיר בינוני על חום בינוני, מערבבים את החלב המאודה, וניל, סוכר חום וחמאה.
חום עד לצרוב. להתמזג בטטות.
מערבבים את מחית האגסים, קינמון, אגוז מוסקט, מיץ תפוזים ופקאנים לתערובת הבטטה.
העברה לתבנית אפייה גדולה.
אופים בתנור שחומם מראש 15 דקות, או עד השחמה קלה.