קראמבל ריבס
קראמבל ריבס לוקח בערך 1 שעה מתחילתו ועד סופו. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לקינוח הזה יש 363 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן למנה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם תותים, קמח, מלח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. עם כפית ציון של 23%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: הישאר קראמבל ואדיב: חטיפי קראמבל פטל-ריבס, קראמבל ריבס, ו קראמבל ריבס.
הוראות
שלב ריבס, תפוחים ותותים; כף לתוך 8 אינץ ' משומן. תבנית אפייה מרובעת.
מערבבים סוכר וקינמון; מפזרים מעל תערובת ריבס. הניחו בצד.
בקערה שלבו קמח, אבקת אפייה ומלח.
חותכים בחמאה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים פנימה סוכר חום ושיבולת שועל.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס למשך 40-50 דקות או עד להשחמה קלה.
מגישים חם או קר עם כדור גלידה אם רוצים.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת לקראמבל. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. אתה יכול לנסות את נ. ב. סולרה קרם שרי. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-17 דולר לבקבוק.
![נ. ב. סולרה קרם שרי]()
נ. ב. סולרה קרם שרי
לשרי קרם סולרה גוון ענבר מבריק ונחושת עמוקה. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע ומלא גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.