קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

קרבונדה עם קולארדים

קרבונדה עם קולארדים
המתכון Carbonnade עם כרוב יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 378 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. מתכון נטול לקטוז זה מגיש 6 . רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם בירה, עלי דפנה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו מרמייט קרבונדה, בקר קרבונייד, ו קרבונייד צלי (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה, מבשלים בייקון מעל חום בינוני גבוה עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר עם כפית מחוררת ולנקז על מגבת נייר. מכסים ומקררים עד מוכן לשימוש.
3
מסננים את כל השומן חוץ מ-1 כפות (15 מ " ל) מחבת, תוך שמירה על שארית.
4
מוסיפים בשר למחבת, בקבוצות, ומבשלים, מערבבים, עד להשחמה קלה, על 4 דקות לכל אצווה, הוספת טפטוף בייקון יותר בין קבוצות במידת צורך. באמצעות כפית מחוררת, להעביר stoneware בישול איטי כמו הושלם.
מרכיבים שתצטרך
5
להפחית חום בינוני.
6
מוסיפים בצל למחבת, מוסיפים עוד טיפות בייקון במידת הצורך, ומבשלים, ערבוב, עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים שום, טימין, מלח ופלפל; לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8
מוסיפים קמח ומבשלים, ערבוב, עד השחמה קלה, על 2 דקות. מערבבים רסק עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
9
מוסיפים בירה, מלאי ועלי דפנה; מביאים לרתיחה. לבשל, ערבוב, במשך 1 דקה, גירוד כל חתיכות חומות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
10
העבר לסטונוור ומערבבים היטב.
11
מכסים ומבשלים על נמוך במשך 8 שעות או על גבוה במשך 4 שעות, עד בשר רך. מערבבים בפתרון פפריקה ובייקון שמורות.
מרכיבים שתצטרך
12
הוסף כרוב ירוק, בקבוצות, לחלוטין הצללה כל אצווה בנוזל לפני הוספת אחר. מכסים ומבשלים על גבוה במשך 30 דקות, עד כרוב הם מכרז. השליכו את עלי המפרץ.הפוך קדימה
מרכיבים שתצטרך
13
שלב שלם 3, חימום 1 כפות (15 מ " ל) שמן במחבת לפני ריכוך הבצל. מכסים ומקררים עד 2 ימים. כשתהיה מוכן לבשל, תטגן את הבייקון ותחמם את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
14
שלב תערובת בשר וירקות ולהמשיך עם צעד
מרכיבים שתצטרך
15
מאמר var
16
Type_27_data = {};
17
מאמר
18
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרומי בתפריט? נסה זיווג עם ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 22 דולר לבקבוק.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
למרות רעננותו הצעירה עדיין, הוא מציג את המאפיין המשובח של ריזלינג פירותי ורמז בסיסי של מינרל מאדמת הלוח הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים יין מרענן זה מעט מקורר! כמו aperitif, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עופות.