Collard ירוק Carbonara עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. אם יש לכם גבינת פרמזן טרי-רג'יאנו, בצל, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו כרוב ירוק פסטו, להמיס ירוק Collard, ו Collard ירוק מטבל ארטישוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה
2
בינתיים, לבשל בייקון במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 עד 6 דקות או עד פריך; לנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
3
בצל מטוגן בטפטופים חמים 4 עד 5 דקות או עד חום זהוב ומכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצל
4
להוסיף שום; לטגן 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום
5
להוסיף כרוב; סאוט 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים בייקון.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
8
לטאטא יחד ביצים, חלמון ביצה, הבא 3 מרכיבים, ו 2 1/2 כוסות גבינה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
גבינה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
9
מסננים פסטה, מזמינים 1/2 כוס מי פסטה, ומיד לשפוך פסטה חמה לתערובת ביצים; לזרוק מעיל. (החום מן הפסטה יהיה חלקית לבשל את הביצים.)
מרכיבים שתצטרך
מים
פסטה
ביצה
10
להוסיף תערובת קולר; לזרוק לשלב. מערבבים מספיק מי פסטה כדי להגיע עקביות הרצוי.
איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא רודאנו Vigna Viacosta קיאנטי Classico. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.