קרואסון ופודינג לחם שוקולד
פודינג לחם קרואסון ושוקולד עשוי להיות רק הקינוח אותו אתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 9 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 573 קלוריות. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, סוכר מגורען ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 25%. הציון הזה לא כל כך אדיר. נסו קרואסון ופודינג לחם שוקולד, פודינג לחם קרואסון שוקולד, ו פודינג לחם קרואסון שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל -375 פ. חמאה ריבוע בגודל 8 אינץ ' או תבנית אפייה רדודה אחרת של 2 ליטר. בקערה גדולה מקציפים יחד את החלמונים, החלב, השמנת, הסוכר, הווניל, המלח ואגוז המוסקט.
מוסיפים את הקרואסונים והשוקולד ומערבבים לשילוב.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה המוכנה ואופים עד להתייצבות וסכין המוחדרת במרכז יוצאת נקייה, 30 עד 40 דקות.
חותכים את הקרואסונים וקוצצים את השוקולד, ואז מאחסנים אותם בטמפרטורת החדר בשקיות ניילון נפרדות הניתנות לסגירה חוזרת עד 1 יום.