קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים טבעוניים תוצרת בית" מהיר"

קרואסונים טבעוניים תוצרת בית
גשו לסופר וקנו כפיות מים, מלח, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קרואסונים מהירים, קרואסונים מהירים וקלים, ו קרואסון פיצה (מהיר וקל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, להתחיל על ידי שילוב כל החומרים היבשים יחד בקערה גדולה עד מופץ היטב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את המים ואת המרגרינה המומסת, ומערבבים היטב כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
3
מערבבים הכל יחד ולשים עד לקבלת בצק חלק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
תן לנוח במקרר במשך 20-30 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ולבוש ביד במשך כ 10-15 דקות, עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
5
מניחים בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד, ולתת לנוח במקרר במשך כ -30 דקות.בעוד הבצק מתקרר, אתה יכול להמשיך ולהכין את "החמאה" block.It עוזר להתחיל על ידי חיתוך המרגרינה לתוך גושים גדולים וסידור אותם ממש ליד זה אפילו של מלבן ככל האפשר על גבי silpat או פיסת נייר קלף. כריך המרגרינה בין סילפט אחר או גיליון של נייר קלף, ושימוש מערוך שלך, לחסל אותו להגשה. אתה רוצה לשטח את הבלוק עד 1 ס " מ או כל כך גבוה, ולנסות לשמור על הצדדים אפילו מלבני. אפשר לו להתקרר במקרר במשך 20-30 דקות.לאחר הצטננות כראוי, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן על כפול גדול כמו בלוק "חמאה" שלך.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מניחים את בלוק" חמאה " במרכז, באלכסון לצדדים (לא במקביל.) לסגור את הבלוק כמו מעטפה, להביא את פינות הבצק פנימה כדי להיפגש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
7
מגלגלים את כל העניין בעדינות לעובי של כ 1 ס " מ שוב, ומקפלים את הצדדים הקצרים על ידי שלישים. להחזיר אותו למקרר, כך שהוא יכול להירגע עוד 20 דקות לפני שתמשיך. אל תתפתו לזרז הפעם, כמו החום מהידיים שלך ואת המערוך יגרום לכל המרגרינה להמיס ולרוץ החוצה. זה חיוני כדי לשמור על הבצק הזה קריר ככל האפשר לפני שהוא פוגע בתנור!תהליך הקיפול והעיצוב קשה למדי לתאר במילים, אז אל תדאגו אם אתם קצת מבולבלים. רק תבדוק את התמונות המועילות בוויקי.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
איך ג ' ו מאפה אם אתה צריך עזרה חזותית.
9
מרדדים את הבצק לתוך מלבן שוב, לקפל בשלישים כמו קודם. צמרמורת לאותה כמות של זמן, ולאחר מכן לחזור על תהליך זה שוב. צנן את הבצק במשך 20 דקות נוספות לפני העיצוב it.To לעצב את הקרואסונים שלך, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן כמו קודם, אבל לחתוך אותו עם סכין חדה מאוד למשולשים שווים. אם אתה רוצה קרואסונים מיני, לחתוך את הבצק במחצית לאורכו הראשון, ולאחר מכן לחתוך את המשולשים שלך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
מגלגלים כל משולש למעלה, החל בצד הרחב ביותר, והמקום כל אחד על סחף טרי או פיסת נייר קלף. לאחר כל הקרואסונים נחתכים מגולגלים, לתת להם לעלות במקום חם במשך כ 75 דקות, עד כמעט הוכפל בגודל.לאחר העלייה, להעביר את קרואסונים לתנור שחומם מראש 415 מעלות. ברגע שהם בבטחה בפנים, להפחית את החום ל 350 מעלות, ולא לפתוח את הדלת שוב עד 15 דקות שחלפו. הם צריכים להיות חום זהוב, אבל אם לא, אופים במשך 5 – 10 דקות נוספות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו להתקרר לפני שנהנה מפירות העבודה שלך!
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות