קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות3
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרואסונים טבעוניים תוצרת בית" מהיר"

קרואסונים טבעוניים תוצרת בית
גשו לסופר וקנו כפיות מים, מלח, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו קרואסונים מהירים, קרואסונים מהירים וקלים, ו קרואסון פיצה (מהיר וקל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הבצק, להתחיל על ידי שילוב כל החומרים היבשים יחד בקערה גדולה עד מופץ היטב.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מוסיפים את המים ואת המרגרינה המומסת, ומערבבים היטב כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מערבבים הכל יחד ולשים עד לקבלת בצק חלק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
4
תן לנוח במקרר במשך 20-30 דקות. להפוך את הבצק החוצה על משטח מקומח ולבוש ביד במשך כ 10-15 דקות, עד חלקה וגמיש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5
מניחים בקערה משומנת קלות, מכסים בניילון נצמד, ולתת לנוח במקרר במשך כ -30 דקות.בעוד הבצק מתקרר, אתה יכול להמשיך ולהכין את "החמאה" block.It עוזר להתחיל על ידי חיתוך המרגרינה לתוך גושים גדולים וסידור אותם ממש ליד זה אפילו של מלבן ככל האפשר על גבי silpat או פיסת נייר קלף. כריך המרגרינה בין סילפט אחר או גיליון של נייר קלף, ושימוש מערוך שלך, לחסל אותו להגשה. אתה רוצה לשטח את הבלוק עד 1 ס " מ או כל כך גבוה, ולנסות לשמור על הצדדים אפילו מלבני. אפשר לו להתקרר במקרר במשך 20-30 דקות.לאחר הצטננות כראוי, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן על כפול גדול כמו בלוק "חמאה" שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
מניחים את בלוק" חמאה " במרכז, באלכסון לצדדים (לא במקביל.) לסגור את הבלוק כמו מעטפה, להביא את פינות הבצק פנימה כדי להיפגש במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
7
מגלגלים את כל העניין בעדינות לעובי של כ 1 ס " מ שוב, ומקפלים את הצדדים הקצרים על ידי שלישים. להחזיר אותו למקרר, כך שהוא יכול להירגע עוד 20 דקות לפני שתמשיך. אל תתפתו לזרז הפעם, כמו החום מהידיים שלך ואת המערוך יגרום לכל המרגרינה להמיס ולרוץ החוצה. זה חיוני כדי לשמור על הבצק הזה קריר ככל האפשר לפני שהוא פוגע בתנור!תהליך הקיפול והעיצוב קשה למדי לתאר במילים, אז אל תדאגו אם אתם קצת מבולבלים. רק תבדוק את התמונות המועילות בוויקי.
מרכיבים שתצטרך
¼ כוס קמח גדושה¼ כוס קמח גדושה
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
איך ג ' ו מאפה אם אתה צריך עזרה חזותית.
9
מרדדים את הבצק לתוך מלבן שוב, לקפל בשלישים כמו קודם. צמרמורת לאותה כמות של זמן, ולאחר מכן לחזור על תהליך זה שוב. צנן את הבצק במשך 20 דקות נוספות לפני העיצוב it.To לעצב את הקרואסונים שלך, לגלגל את הבצק החוצה לתוך מלבן כמו קודם, אבל לחתוך אותו עם סכין חדה מאוד למשולשים שווים. אם אתה רוצה קרואסונים מיני, לחתוך את הבצק במחצית לאורכו הראשון, ולאחר מכן לחתוך את המשולשים שלך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
10
מגלגלים כל משולש למעלה, החל בצד הרחב ביותר, והמקום כל אחד על סחף טרי או פיסת נייר קלף. לאחר כל הקרואסונים נחתכים מגולגלים, לתת להם לעלות במקום חם במשך כ 75 דקות, עד כמעט הוכפל בגודל.לאחר העלייה, להעביר את קרואסונים לתנור שחומם מראש 415 מעלות. ברגע שהם בבטחה בפנים, להפחית את החום ל 350 מעלות, ולא לפתוח את הדלת שוב עד 15 דקות שחלפו. הם צריכים להיות חום זהוב, אבל אם לא, אופים במשך 5 – 10 דקות נוספות לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו להתקרר לפני שנהנה מפירות העבודה שלך!
מרכיבים שתצטרך
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות