קרוסטטה אגס ופטל
אגס ופטל Crostata עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 278 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם גרידת לימון, קמח, סוכר וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו אגס ו Frangipane Crostata עם זיגוג חומץ פטל, אגס & blackberry crostata, ו קרוסטטה אגס וחמוציות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה של מיקסר, למזג את החמאה, קמח, סוכר, גרידת לימון במהירות נמוכה עד לתערובת הוא גס וחולי למראה.
מוסיפים את תערובת הביצים ומתמזגים רק עד שהתערובת מתאחדת. טופס לתוך כדור, לעטוף עם פלסטיק, להכניס למקרר לפחות 1 שעה. מחממים התנור ל 375 מעלות F. קו גיליון אפייה עם נייר קלף. על משטח מקומח, מגלגלים את הבצק לעיגול מחוספס בקוטר של כ-14 אינץ'.
מעבירים לתבנית האפייה. מסביב לקצה הבצק, לקפל את 1/2 אינץ החיצוני כדי ליצור מחוספס," כפרי " קצה עבור טארט. באמצעות מרית גומי, להפיץ בעדינות את הריבה על החלק התחתון של הטארט. ואז לסדר את טריזי אגס במעגלים קונצנטריים על ריבה. נקודה עם פטל טפטוף עם הדבש. עם מברשת מאפה, לצחצח את קצה טארט עם חלב.
אופים עד הפרי הוא רך ואת החלק התחתון של הטארט הוא השחמה קלות, 25 עד 30 דקות.