פירות יבשים וקרוסטטה אגוז יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . מנה אחת מכילה 306 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 17 גרם שומן. אם יש לך חמאה, יוגורט חלב מלא, דבש פריחת תפוזים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: קרוסטטה פירות יבשים ואגוזים, Marsalan ומיובש-Fig Crostata, ו חטיפי גרנולה פירות ואגוזים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. קו אפייה עם נייר קלף.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
ביצה Whisk, 2 כפות סוכר, 2 כפות חמאה מומסת, דבש, ו 1 כפית קליפת תפוז בקערה. הגדר בצד 1 כף אגוזים forgarnish.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
מיץ לימון, אופציונלי
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את האגוזים הנותרים ואת כל הקערה מיובש עם תערובת ביצה; לזרוק מילוי מעיל.פרוש קרום על גבי גיליון מוכן. Spoonfilling לתוך מרכז הקרום; פרוש ב אפילו, עוזב 1 1/2-עד 2 אינץ גבול. מקפלים סרטנים מעל מילוי, קפלים מדי פעם.