קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרוסטטה שוקולד

קרוסטטה שוקולד
קרוסטטה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 669 קלוריות, 8 גרם של חלבון ו41 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. גשו לסופר וקנו אבקת סוכר, מי קרח, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: קרוסטטה אגס, שוקולד ואגוזים, קרוסטטה שוקולד מריר ואורן אגוז, ו ללא גלוטן bananan ו שוקולד מריר crostata.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
אני אוהב את זה כי הקרום הוא פריך וחמאה וזה הולך כל כך טוב עם ערנות של השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
קרוםקרום
3
בסיר קטן, על אש נמוכה, מחממים את השמנת עם גרידת קינמון ותפוז. השתמש בסיר של שמנת כמו החלק התחתון של דוד כפול ולהמיס את השוקולד, בקערה, על השמנת. כאשר השוקולד נמס והקרם מחומם, מעבירים את הקרם לקערה ומאפשרים לשוקולד וקרם להתקרר מעט ולחוד. כאשר קצת חם, לטאטא את הקרם ואת השוקולד יחד כדי לשלב.
מרכיבים שתצטרך
גרידה כתומהגרידה כתומה
שוקולדשוקולד
קינמוןקינמון
קרםקרם
ציוד שתשתמש בו
דוד כפולדוד כפול
מקציףמקציף
קערהקערה
סירסיר
4
שים את הגנאש במקרר כדי להתקרר.
5
Crostata: בקערה של מעבד מזון, לשלב את הקמח, סוכר, מלח וגרידת לימון. Pulse התערובת להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
גרידת לימוןגרידת לימון
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
6
מוסיפים את החמאה וממשיכים לפעום כדי לשלב ונותנים לבצק את העקביות של "שביל חצץ"."
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
בצקבצק
7
עם ריצת המעבד, יוצקים 2 כפות של מי קרח דרך החור בחלק העליון של המכונה ולעבד עד הבצק נראה כמו חול רטוב, הוספת מים נוספים במידת הצורך, עד שהוא סוף סוף אוסף לתוך כדור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
בצקבצק
8
הסר את הבצק ממעבד המזון ושטח אותו בין 2 חתיכות של נייר קלף משוריין על תבנית אפייה. צ ' יל ולאפשר לו לנוח במשך כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
מעבד מזוןמעבד מזון
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
מגלגלים את הבצק לעובי 1/4 אינץ 'וחותכים 8 (5 1/2 אינץ') מעגלים. ודא שאתה קמח קלות מתחת ומעל הבצק כפי שאתה מגלגל אותו.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
גלולגלול
10
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
מברשת כל קמח עודף את הבצק לפני לשים כפית של גנאש מקורר במרכז כל מעגל. מקפלים את הצדדים סביבו, מה שהופך את השוקולד למרכז של ארנק "כסף קטן"."מסדרים אותם בשכבה אחת על תבנית אפייה ואופים עד חום זהוב, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
12
הסר מהתנור למגש הגשה. שים כל גנאש שנותר בחללים של crostada.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
מגישים מיד עם שמנת חמוצה,קצפת או גלידה, אם תרצה. לנפות קצת אבקת סוכר על crostata ומקשטים עם קמצוץ של שיני הקרקע, אם תרצה בכך.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
ציפורן קרקעציפורן קרקע
קצפתקצפת
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
גלידהגלידה