קרוסטטה שקדים, משמש וגבינת שמנת
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 17 גרם של שומן, וסך הכל 295 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Epicurious יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו את הקרום של הפאי, תמצית ונילן, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכונים דומים: עוגת עוגת שקדים צרפתית עם זיגוג גבינת שמנת משמש, קרוסטטה גבינת שמנת עם ריבה כתומה, ו משמש קרוסטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 204°. ממרח שקדים ו 3 כפות סוכר במעבד עד קצוץ דק.
מוסיפים גבינת שמנת, חלמון ביצה, וניל ומערבבים עד שהמילוי חלק. פרוש קרום על תבנית אפייה כבדה.
מורחים מילוי על קרום, עוזב 1 1/2 אינץ גבול רגיל. מסדרים מטבעות משמש, צד מעוגל כלפי מטה, בצורת דיבור ב-2 מעגלים קונצנטריים על גבי מילוי. מקפלים בצק הגבול מעל קצה המילוי.
מברשת משמשים חשופים עם ריבה חמה.
מפזרים עם הנותרים 1 1/2 כפיות סוכר.
אופים קרוסטטה עד הקרום הוא חום זהוב ומשמשים הם מכרז מעט השחמה, על 43 דקות.
מפזרים עם amaretti כתוש. מגניב 30 דקות.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.