קרוסטיני אפונה וריקוטה
לעולם אינך יכול לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אובר, אז נסו את פאן וריקוטה קרוסטיני. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 13 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו מלח ים, שום בתוספת 1/4 כפית שום, אפונה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 53%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: פאן וריקוטה קרוסטיני, ריקוטה, תאנה ופרושוטו קרוסטיני, ו משמש-ריקוטה קרוסטיני.
הוראות
מחממים גריל על בינוני-נמוך.
מוסיפים את פרוסות הבגט וצולים על הגריל משני הצדדים עד לקלייה.
מוציאים מהגריל ומשפשפים את הטוסטים עם שן השום (זורקים ציפורן).
מטפטפים קלות עם שמן הצ ' ילי. הניחו את הטוסטים בצד.
אם משתמשים באפונה טרייה, הביאו לרתיחה סיר מים קטן.
מוסיפים את האפונה ואת בלאנש, על 1 דקה. ואז שופכים על מגש סדין מרופד במגבת מטבח נקייה ומניחים להתקרר. אם משתמשים באפונה קפואה, הוסיפו למסננת ושטפו מתחת למים חמים להפשרה, ואז הניחו בצד.
בינתיים, בקערה בינונית, שלבו את הריקוטה, גבינת העיזים, הפרמזן המגורד גס,השום הטחון, גרידת הלימון ומלח ים קורט. מערבבים לשלב.
מוסיפים את האפונה ומערבבים בעזרת כף עץ, מועכים קלות את האפונה בגב הכף.
להרכבה, כף את תערובת הגבינה והאפונה על הטוסטים, מעליו פרמזן נוסף לקישוט, והגיש.