קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני חזיר קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות

קרוסטיני חזיר קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות. זה הר ד ' אובר יש 87 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פתיתי פלפל גרוס, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 122 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה חזיר עם קרום פלפל עם רוטב תות-בלסמי, גלגלי חזיר עם קרום פקאן עם רוטב חרדל קרולינה, ו בשר חזיר עם קרום פקאן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום כבד. משמנים קלות את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בכלי רדוד שלבו את הפקאנים, פירורי הלחם, הסוכר החום, המלח, הפלפל והפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
חבילת Milk Dudsחבילת Milk Duds
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
בצלחת רדודה נפרדת, מכים קלות את הביצים. טובלים את המכרז בביצים לציפוי. מחפר אותם בתערובת הפקאן, מכסה לחלוטין את המכרז. מסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה, ואופים עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 155 מעלות פרנהייט, בערך 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
יכול ציפוי קוקוס-פקאןיכול ציפוי קוקוס-פקאן
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
מוציאים את המכרז מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
6
מורחים גבינת שמנת עשב
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
7
מורחים באופן שווה על סיבובי לחם. למעלה כל אחד עם ארוגולה. שים 1 פרוסת שקדי חזיר מעל הארוגולה. כף כ -1 כף מרוטב התות הבלסמי מעל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב תותרוטב תות
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
8
מקשטים בטימין טרי, אם רוצים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
9
בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, מיונז, טימין ועירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
בסיר בינוני שלבו את התותים, הסוכר והחומץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
11
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס ומרק העוף, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת6 כפות חמאה קרה ללא מלח, חתוכה לחתיכות קטנות או מגוררת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
12
מוסיפים אותו לתערובת התותים, תוך ערבוב לאיחוד. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
מקלות טבילה בייגלהמקלות טבילה בייגלה
13
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי ארוגולה בייביעלי ארוגולה בייבי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)48שרימפס וורידיםלחם צרפתי קלוי סיבוביםלחם צרפתי קלוי סיבובים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסאפונה קפואהאפונה קפואה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)11 כף אורגנו מיובשעירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון48שרימפס וורידיםעלי טימין טריים לקישוט, לא חובהעלי טימין טריים לקישוט, לא חובה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסעלי טימין טחוניםעלי טימין טחונים1חתיכות טופי הית' ברפתיתי פלפל אדום טחוןפתיתי פלפל אדום טחון907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'בשר חזיר פילה, גזוזבשר חזיר פילה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן טחוניםאגוזי פקאן טחונים1אוראו ממולאים כפולים1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות48שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוסות תותים טריים קצוצים (אודותכוסות תותים טריים קצוצים (אודות22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

ניתן לשלב את קרוסטיני עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%