קרוסטיני חזיר קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות. זה הר ד ' אובר יש 87 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פתיתי פלפל גרוס, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 122 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה חזיר עם קרום פלפל עם רוטב תות-בלסמי, גלגלי חזיר עם קרום פקאן עם רוטב חרדל קרולינה, ו בשר חזיר עם קרום פקאן.
הוראות
מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום כבד. משמנים קלות את נייר הכסף.
בכלי רדוד שלבו את הפקאנים, פירורי הלחם, הסוכר החום, המלח, הפלפל והפלפל האדום.
בצלחת רדודה נפרדת, מכים קלות את הביצים. טובלים את המכרז בביצים לציפוי. מחפר אותם בתערובת הפקאן, מכסה לחלוטין את המכרז. מסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה, ואופים עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 155 מעלות פרנהייט, בערך 18 עד 20 דקות.
מוציאים את המכרז מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
מורחים באופן שווה על סיבובי לחם. למעלה כל אחד עם ארוגולה. שים 1 פרוסת שקדי חזיר מעל הארוגולה. כף כ -1 כף מרוטב התות הבלסמי מעל החזיר.
מקשטים בטימין טרי, אם רוצים, ומגישים מיד.
בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, מיונז, טימין ועירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
בסיר בינוני שלבו את התותים, הסוכר והחומץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות תוך ערבוב תדיר.
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס ומרק העוף, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים אותו לתערובת התותים, תוך ערבוב לאיחוד. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano
ניתן לשלב את קרוסטיני עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
![בלטור רוסו ספומנטה אדומה]()
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%