קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות48
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני חזיר קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות

קרוסטיני חזיר קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים ים תיכוניים, אז נסו קרוסטיני פילה חזיר עם קרום פקאן עם רוטב בלסמי תות. זה הר ד ' אובר יש 87 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 48. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם ביצים, פתיתי פלפל גרוס, תותים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 122 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זה מושלם עבור יום האם. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 49%, שהוא מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: פילה חזיר עם קרום פלפל עם רוטב תות-בלסמי, גלגלי חזיר עם קרום פקאן עם רוטב חרדל קרולינה, ו בשר חזיר עם קרום פקאן.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-375 מעלות פרנהייט מרפדים תבנית אפייה עם מסגרת בנייר אלומיניום כבד. משמנים קלות את נייר הכסף.
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®2 כוסות פירורי קרקר גרהם Honey Maid®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בכלי רדוד שלבו את הפקאנים, פירורי הלחם, הסוכר החום, המלח, הפלפל והפלפל האדום.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
בצלחת רדודה נפרדת, מכים קלות את הביצים. טובלים את המכרז בביצים לציפוי. מחפר אותם בתערובת הפקאן, מכסה לחלוטין את המכרז. מסדרים אותם על תבנית האפייה המוכנה, ואופים עד שמדחום לקריאה מיידית המוחדר לחלק העבה ביותר רושם 155 מעלות פרנהייט, בערך 18 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מוציאים את המכרז מהתנור לקרש חיתוך ומניחים לנוח 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
חותכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'.
6
מורחים גבינת שמנת עשב
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
7
מורחים באופן שווה על סיבובי לחם. למעלה כל אחד עם ארוגולה. שים 1 פרוסת שקדי חזיר מעל הארוגולה. כף כ -1 כף מרוטב התות הבלסמי מעל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
קערת גביע וופל בגודל סטנדרטיקערת גביע וופל בגודל סטנדרטי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
8
מקשטים בטימין טרי, אם רוצים, ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
9
בקערה קטנה שלבו גבינת שמנת, מיונז, טימין ועירית. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(רצוי Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
בסיר בינוני שלבו את התותים, הסוכר והחומץ. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 5 דקות תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
11
בקערה קטנה שלבו את עמילן התירס ומרק העוף, תוך ערבוב עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינהכל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
12
מוסיפים אותו לתערובת התותים, תוך ערבוב לאיחוד. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מרתיחים במשך 1 דקה, תוך ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
ענבים אדומים ללא גרעיניםענבים אדומים ללא גרעינים
13
מסירים מהאש ומניחים להתקרר. מכסים ומכניסים למקרר עד שהם מוכנים לשימוש.

מרכיבים

4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרעלי ארוגולה בייביעלי ארוגולה בייבי2קרום: פירורי קרקר גרהםשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)48קצת קישואים קצוציםלחם צרפתי קלוי סיבוביםלחם צרפתי קלוי סיבובים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס בטטה מבושלת1 כוס בטטה מבושלת591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה227פלפל האבנרוחבילת גבינת שמנת, מרוכךחבילת גבינת שמנת, מרוכך2larges(חלקית &)(חלקית &)1גבינת פרמזן מגוררתעירית טרייה טחוןעירית טרייה טחון48קצת קישואים קצוציםעלי טימין טריים לקישוט, לא חובהעלי טימין טריים לקישוט, לא חובה2קרום: פירורי קרקר גרהםעלי טימין טחוניםעלי טימין טחונים1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פתיתי פלפל אדום טחוןפתיתי פלפל אדום טחון907פלפל האבנרובשר חזיר פילה, גזוזבשר חזיר פילה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראגוזי פקאן טחוניםאגוזי פקאן טחונים1אוראו ממולאים כפוליםלפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1אוראו ממולאים כפולים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק48קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי454פלפל האבנרוכוסות תותים טריים קצוצים (אודותכוסות תותים טריים קצוצים (אודות2קרום: פירורי קרקר גרהםתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה

יין מומלץ: יין מבעבע, קיאנטיname, ורדיקיו., ורוד נוצץ, Trebbiano

ניתן לשלב את קרוסטיני עם יין מבעבע, קיאנטי וורדיצ ' יו. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. הבלטורה רוסו ספומנטה האדומה עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראית כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
בלטור רוסו ספומנטה אדומה
הצבע התוסס והאודם של ספומנטה אדומה של בלאטורה רוסו הופך אותו ליין מבעבע שובה לב. ניחוחות מזמינים המזכירים אוכמניות והדרים יוצרים זר מורכב להפליא. מאוזן ועשיר באופי זני, יין מבעבע זה מרענן על ידי שילוב טעמים של פטל ודובדבנים המספקים גימור פריך ונקי.בעוד שספומנטס נהנים באופן מסורתי עם קינוחים, בלאטורה רוסו אדום ספומנטה הוא בן לוויה אלגנטי וחגיגי לכל אירוע.אלכוהול: 8.20%