קרוסטיני עם טרטר בקר ושמן כמהין לבן
נסו כרישה טרטר קרוסטיני, לימון ריקוטה קרוסטיני עם כמהין דבש, ו המבורגר טרטר בקר (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב צוננת, מועכים את האנשובי ושום עם מזלג לעשות משחה.
מוסיפים את שאלוט וצלפים ומעכים אותם לתוך הדבק.
מוסיפים את הביצה ומקציפים אותה לתוך הדבק עם המזלג.
להקציף חרדל גרידת תפוזים.
בזרם איטי, יציב, להוסיף את שמן הזית, לטאטא כל הזמן עד incorporated.
מוסיפים את הבשר ומערבבים היטב עם כף עץ. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
תלולית כמה tartare במרכז של כל crostini.
מקשטים עם פטרוזיליה וטפטוף בשמן כמהין.
n / n Published by Broadway Books.n / Nrick Tramonto, השף הראשי / השותף של Tru בשיקגו, נבחר לאחד מעשרת השפים הטובים ביותר של מזון ויין בארץ בשנת 1994 ונבחר כאחד השפים הגדולים של אמריקה על ידי רוברט מונדבי בשנת 199
הוא גם היה מועמד ארבע פעמים לפרס ג ' יימס בירד לשף הטוב ביותר במערב התיכון, וזכה בפרס בשנת 200
טרו, שפתחה את שעריה במאי 1999, הייתה מועמדת לפרס ג ' יימס בירד למסעדה החדשה הטובה ביותר לשנת 2000 והייתה לאחת מ-50 המסעדות הטובות בעולם על ידי קונד נאסט טרוולר. Tramonto הוא המחבר, עם שותפו גייל גאנד, של בראסרי אמריקאי וביצי קמח סוכר חמאה./ N / nMary Goodbody הוא סופר מזון ועורך ידוע ארצי שעבד על יותר מארבעים וחמישה ספרים. בין תפקידיה האחרונים: Williams-Sonoma Kitchen Companion, The Garden Entertaining Cookbook, And Back to The Table. היא העורכת של ה-IACP Food Forum Quarterly, הייתה העורכת הראשונה של כתב העת קוקס, והיא עורכת בכירה במגזין Chocolatier ו-Pastry Art & Design.נטים טרנר הוא צלם אוכל ושולחן מוערך. הוא זכה פעמיים בפרס ג ' יימס בירד עבור צילום האוכל הטוב ביותר, שזכה לאחרונה בשנת 200
הפרויקטים הקודמים שלו כוללים את המתכונים של צ 'ארלי טרוטר," בשר ומשחק "של צ' ארלי טרוטר, "הפונדק בוושינגטון הקטנה", "המטבח העולמי החדש" של נורמן (מאת נורמן ואן אייקן), "המטבח של ז' אק פפין " ו "אמריקן בראסרי".