קרוסטיני עם ממרח פטריות וריקוטה סלטה
קרוסטיני עם ממרח פטריות וסלטה ריקוטה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את תיבת המתכון hor d ' oeuvre שלך. מנה אחת מכילה 40 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פלפל, שיני שום, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 37% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קרוסטיני עם פול וריקוטה סלטה, בצל מקורמל, תרד, פלפל אדום קלוי וריקוטה סלטה קרוסטיני, ו אפונה עם נענע וריקוטה סלטה.
הוראות
פרוסות לחם מעיל עם ספריי בישול; מניחים על גיליונות אפייה.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד קלוי.
בעוד הלחם אופה, מניחים פטריות במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד קצוץ דק.
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick גדולה על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט ושום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים פטריות ומלח; מבשלים 18 עד 20 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום, ומערבבים הנותרים 1 כף שמן, 2 כפות בזיליקום קצוץ, פטרוזיליה, ופלפל. כפית על 2 1/2 כפיות תערובת פטריות באופן שווה על כל crostini.
מפזרים באופן שווה עם רצועות גבינה ובזיליקום.