קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני קונפי תפוח ובצל

קרוסטיני קונפי תפוח ובצל
קרוסטיני קונפי תפוחים ובצל עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 347 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו חומץ תפוחים, עלי טימין, תפוח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 32 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בצל קונפי קרוסטיני, כתף חזיר קלויה סיידר עם בצל מקורמל וקונפי תפוחים, ו בצל מקורמל וקרוסטיני תפוחים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לקונפי: במחבת גבוהה, מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את הבצל, פרוסות התפוחים, המלח והפלפל. מבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את החומץ, סירופ המייפל והטימין. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל והתפוחים רכים מאוד, בערך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מזלפים שמן ואופים עד להזהבה קלה, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
מוציאים את נייר האפייה מהתנור ומניחים את ריבועי הגורגונזולה על גבי הטוסטים החמים. כף את הקונפי על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מפזרים טימין קצוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
הערת קוק: הקפיאו את הגורגונזולה למשך 20 דקות לחיתוך קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola