קושימומחה
מוכן ב1 ש, 32 דק.
מנות8
ציון בריאות2
מגזין

קרוסטיני קונפי תפוח ובצל

קרוסטיני קונפי תפוח ובצל
קרוסטיני קונפי תפוחים ובצל עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 347 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. צאו לחנות ואספו חומץ תפוחים, עלי טימין, תפוח ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 32 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 22%. ציון זה הוא רע למדי. נסו בצל קונפי קרוסטיני, כתף חזיר קלויה סיידר עם בצל מקורמל וקונפי תפוחים, ו בצל מקורמל וקרוסטיני תפוחים עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
לקונפי: במחבת גבוהה, מחממים את החמאה והשמן על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את הבצל, פרוסות התפוחים, המלח והפלפל. מבשלים עד שהבצל מתחיל להתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מוסיפים את החומץ, סירופ המייפל והטימין. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל והתפוחים רכים מאוד, בערך 50 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות1 קילו לחם שיפון בהיר בן יום, חתוך לקוביות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
מניחים מתלה לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מזלפים שמן ואופים עד להזהבה קלה, 12 עד 14 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים את נייר האפייה מהתנור ומניחים את ריבועי הגורגונזולה על גבי הטוסטים החמים. כף את הקונפי על גבי הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
מפזרים טימין קצוץ ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
8
הערת קוק: הקפיאו את הגורגונזולה למשך 20 דקות לחיתוך קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
GorgonzolaGorgonzola