קרוק ביג דדי
קרוק ביג דדי הוא אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 930 קלוריות, 55 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם יש לכם חלב, מלח ופלפל, תיבול פירות ים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו פנקייק חלב חמאה אפוי גדול ורך, ביג דדי בורגר, ו Pimm אבא (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל מעל חום בינוני-נמוך.
בסיר בינוני על אש בינונית, מוסיפים את 3 כפות חמאה, חלפיניו ותבלינים פירות ים. לבשל עד חלפיניו מתחיל להתרכך, על 3 דקות. לאחר מכן, להוסיף את הקמח ומערבבים לשלב ולעשות רביכה בלונדינית, על 3 דקות.
מוסיפים את החלב ומתבלים במלח ופלפל. מערבבים את Gruyere ו מוצרלה ולהפוך את החום לנמוך. מבשלים 2 דקות, ולאחר מכן לכסות כדי להתחמם.
מניחים את החזיר על הגריל ומבשלים עד מסומן היטב וחימם, על 2 דקות לכל צד.
מורחים 1 כף חמאה מרוכך בצד אחד של פרוסות הלחם ומניחים על הגריל, כ 2 דקות.
מורחים את שאר 1 כף חמאה מרוכך בצד השני להעיף, בישול על 2 דקות יותר. באופן שווה לחלק את רוטב הגבינה על לחם פרוסות 4 ומעלה עם 1 פרוסת בשר חזיר.
מניחים את 4 פרוסות הלחם הנותרות על גבי כדי ליצור כריך.