עוגיות מולסה עם בעיטה
ניתן להכין את המתכון של עוגיות מולסה עם בעיטה תוך כ-50 דקות . לקינוח הזה יש 41 קלוריות , 0 גרם חלבון ו -2 גרם שומן למנה. המתכון הצמחוני לקטו אובו מגיש 96 ומחירו 5 סנט למנה . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש סוכר, מולסה, מלח ושורש זנגביל. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 7% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: 10 ימים של עוגיות: עוגיות מולסה לעיסות , עוגיות מולסה ועוגיות מולסה .
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכרים עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה את המולסה, הביצה והג'ינג'ר.
שלבו את הקמח, הקינמון, הסודה לשתייה, ציפורן, קאיין, מלח, אגוז מוסקט, פלפל לבן, הל וכוסברה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת ומערבבים היטב. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-1/2 שעה או עד שקל לטפל.
מגלגלים ל-1/2 אינץ'. כדורים; מגלגלים בסוכר טורבינדו.
מניחים במרחק של 3 אינץ' זה מזה על ניירות אפייה משומנים קלות.
אופים ב-350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים 2 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, מדיירה, פרוסקו.
שמנת שרי, מדיירה ופרוסקו הן אפשרויות נהדרות לעוגיות. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Solera Cream Sherry. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-17 דולר.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.