קושימומחה
מוכן ב50 דק.
מנות20
ציון בריאות0
מגזין

קרינגל דני

קרינגל דני
ניתן להכין את המתכון של קרינגל דני בכ-50 דקות . מתכון זה מספיק ל-20 מנות עם 126 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חמאה, קמח, שקדים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. רק מעטים באמת אהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את "קרינגל דני מסורתי - מדנמרק" , "קרינגל דני" ועוגיות קרינגל מולסה .

הוראות

1
בקערה קטנה, ערבבו 6 כפות חמאה ו-2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מורחים למלבן בגודל 20x10 ס"מ על גבי נייר אפייה. מכסים בנייר אפייה; מקררים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)110 גרם גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלץ: Velveeta Light)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
4
מוסיפים את השמנת, הסוכר, המלח והביצה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק רך.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
5
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בלילה חלקה וגמישה, כ-6-8 דקות. אין לתת לתפוח.
6
מרדדים לריבוע של 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
הסירו את דף נייר השעווה העליון מתערובת החמאה; הפכו אותו על מרכז הבצק. קלפו את נייר השעווה. קפלו את הבצק הרגיל מעל שכבת החמאה. קפלו לרוחב לשלישים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
8
לרדד למלבן בגודל 30 ס"מ על 15 ס"מ. לקפל לשלוש חלקים. לחזור על הפעולה פעמיים על הרידוד והקיפול. לעטוף בנייר אפייה; לקרר למשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
9
על משטח מקומח קלות, רדדו למלבן בגודל 60 ס"מ על 13 ס"מ. בקערה קטנה, טורפים את מחית השקדים ואת החמאה הנותרת; טורפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח שקדיםממרח שקדים
שמנת חמה חצי חצישמנת חמה חצי חצי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
10
מורחים את הבצק לאורך במרכז. מקפלים את הבצק מעל המלית כדי לכסות; צובטים לאיטום.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
11
מניחים על תבנית אפייה משומנת. יוצרים לבייגלה. משטחים קלות בעזרת מערוך. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכותחבילת בייגלה שמנמן, שבורים לחתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 עד 10 מקלות עץ8 עד 10 מקלות עץ
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
12
מברישים חלבון ביצה מעל הבצק.
מרכיבים שתצטרך
סיגליותסיגליות
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
13
מפזרים פירורי עוגיות ושקדים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
14
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מוציאים בזהירות מהתבנית ומניחים על רשת צינון כדי להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
גלידה נפוליטניתגלידה נפוליטנית