קרינגל דני
ניתן להכין את המתכון של קרינגל דני בכ-50 דקות . מתכון זה מספיק ל-20 מנות עם 126 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חמאה, קמח, שקדים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. רק מעטים באמת אהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את "קרינגל דני מסורתי - מדנמרק" , "קרינגל דני" ועוגיות קרינגל מולסה .
הוראות
בקערה קטנה, ערבבו 6 כפות חמאה ו-2 כפות קמח.
מורחים למלבן בגודל 20x10 ס"מ על גבי נייר אפייה. מכסים בנייר אפייה; מקררים.
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מוסיפים את השמנת, הסוכר, המלח והביצה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; לושים עד לקבלת בלילה חלקה וגמישה, כ-6-8 דקות. אין לתת לתפוח.
מרדדים לריבוע של 8 אינץ'.
הסירו את דף נייר השעווה העליון מתערובת החמאה; הפכו אותו על מרכז הבצק. קלפו את נייר השעווה. קפלו את הבצק הרגיל מעל שכבת החמאה. קפלו לרוחב לשלישים.
לרדד למלבן בגודל 30 ס"מ על 15 ס"מ. לקפל לשלוש חלקים. לחזור על הפעולה פעמיים על הרידוד והקיפול. לעטוף בנייר אפייה; לקרר למשך 30 דקות.
על משטח מקומח קלות, רדדו למלבן בגודל 60 ס"מ על 13 ס"מ. בקערה קטנה, טורפים את מחית השקדים ואת החמאה הנותרת; טורפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מורחים את הבצק לאורך במרכז. מקפלים את הבצק מעל המלית כדי לכסות; צובטים לאיטום.
מניחים על תבנית אפייה משומנת. יוצרים לבייגלה. משטחים קלות בעזרת מערוך. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מברישים חלבון ביצה מעל הבצק.
מפזרים פירורי עוגיות ושקדים.
אופים בחום של 175 מעלות צלזיוס במשך 20-25 דקות או עד להזהבה. מוציאים בזהירות מהתבנית ומניחים על רשת צינון כדי להתקרר.