ניתן להכין את המתכון של קרינגל דני בכ-50 דקות . מתכון זה מספיק ל-20 מנות עם 126 קלוריות , 2 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. תמורת 27 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויהיה מכין אותו שוב. אם יש לכם חמאה, קמח, שקדים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין אותו. רק מעטים באמת אהבו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. בהתחשב בכל הגורמים, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 0% . ציון זה ניתן לשיפור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את "קרינגל דני מסורתי - מדנמרק" , "קרינגל דני" ועוגיות קרינגל מולסה .
הוראות
1
בקערה קטנה, ערבבו 6 כפות חמאה ו-2 כפות קמח.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמה חצי חצי
שמנת חמה חצי חצי
1/4 כוס שמנת חמה בטעם חצי-חצי (110° עד 115°)
ציוד שתשתמש בו
שמנת חמה חצי חצי (110° עד 115°)
2
מורחים למלבן בגודל 20x10 ס"מ על גבי נייר אפייה. מכסים בנייר אפייה; מקררים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
בקערה גדולה, ממיסים שמרים במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות (אך לא מגולחות) של פרושוטו די פארמה או פנצ'טה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)
4
מוסיפים את השמנת, הסוכר, המלח והביצה; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את כמות הקמח הנותרת כדי ליצור בצק רך.