קריספי אורנג'ביף
לך לחנות ותביא שמן צמחי, מרק בשר, צ'ילי תאילנדי ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 72%. מתכונים דומים: קריספי אורנג'ביף, קריספי תפוז בקר עם ברוקולי, ו תפוז בקר פריך {משלוח אוכל סיני בבית}.
הוראות
רצועות סטייק צלע העונה עם מלח ופלפל, ואז לזרוק עם קורנפלור. להתנער עודף.
למלא מחבת גדולה עם מספיק שמן כדי לכסות את החלק התחתון על ידי 1/4 עד 1/2 אינץ'.
מחממים את השמן ל 365 מעלות F. ראשית מוסיפים אטריות לשמן ולתת לבשל במשך 3 עד 4 דקות. מוציאים אטריות ואז, עובדים בקבוצות, מטגנים את הסטייק. אל תתקהלו.
ניקוז על מגבות נייר. תניח בצד.
מחממים את השמן במחבת בינונית על חום בינוני ומבשלים את השום עד ריחני; לא נותנים את השום חום.
מוסיפים ריבה כתומה, 1/2 מרק בשר כוס, רוטב סויה, וצ ' ילי. מביאים לרתיחה ולהפחית לרתיחה במשך 5 דקות. בקערה קטנה, מערבבים קורנפלור לתוך הנותרים 1/2 מרק בשר כוס. מערבבים תערובת קורנפלור לתוך רוטב רותח. חזור לרתיחה במשך 3 עד 4 דקות עד שהרוטב מתעבה.
תכיני מיטה עם חסה על מגש.
שים את האטריות הפריכות למעלה ואז את הבשר.
יוצקים רוטב על בשר ומגישים.