קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות13
מגזין

קרם Finnan האדי (האדוק מעושן)

קרם Finnan האדי (האדוק מעושן)
Finnan האדי Creamed (האדוק מעושן) דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 828 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרם Finnan האדי (האדוק מעושן), כריכי פינאן-האדי, ו פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הבצל לשניים, פורסים דק, ואז חותכים את הפרוסות בשלישים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2
מניחים את הדגים המעושנים,(לחתוך לחצי אם אתה צריך לעשות את זה מתאים למחבת)בצל ועלה דפנה למחבת גדולה לכסות עם מים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך כ 10-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגים מעושניםדגים מעושנים
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר מן המחבת, לנקז את כל הנוזל, להסיר כל עור או עצמות, להשליך עלה דפנה פתית את הדגים עם fork.In אותו מחבת, להמיס חמאה, לטאטא בקמח ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הקמח הוא קצף אבל לא השחמה - כ 1 או 2 דקות.על אש נמוכה, להוסיף בהדרגה 1 כוסות חלב, מביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד הרוטב מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט אופציונלי, ומשאירים להתבשל לאט במשך 1-2 דקות נוספות. אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף יותר חלב, 1 כף בכל פעם, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את הדגים והבצל המתקלפים לתוך הרוטב, ערבוב לשלב וחם לאורך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
5
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים