קרם Finnan האדי (האדוק מעושן)
Finnan האדי Creamed (האדוק מעושן) דורש בערך 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 828 קלוריות, 18 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 1 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, חמאה, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו קרם Finnan האדי (האדוק מעושן), כריכי פינאן-האדי, ו פינאן האדי עם תרד ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את הבצל לשניים, פורסים דק, ואז חותכים את הפרוסות בשלישים.
מניחים את הדגים המעושנים,(לחתוך לחצי אם אתה צריך לעשות את זה מתאים למחבת)בצל ועלה דפנה למחבת גדולה לכסות עם מים.מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים במשך כ 10-15 דקות.
הסר מן המחבת, לנקז את כל הנוזל, להסיר כל עור או עצמות, להשליך עלה דפנה פתית את הדגים עם fork.In אותו מחבת, להמיס חמאה, לטאטא בקמח ומבשלים מעל חום בינוני-נמוך, ערבוב עד הקמח הוא קצף אבל לא השחמה - כ 1 או 2 דקות.על אש נמוכה, להוסיף בהדרגה 1 כוסות חלב, מביא לרתיחה, לטאטא כל הזמן עד הרוטב מתעבה.מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט אופציונלי, ומשאירים להתבשל לאט במשך 1-2 דקות נוספות. אם הרוטב הוא עבה מדי, להוסיף יותר חלב, 1 כף בכל פעם, ערבוב כל הזמן.
מוסיפים את הדגים והבצל המתקלפים לתוך הרוטב, ערבוב לשלב וחם לאורך.
מגישים עם תפוחי אדמה מבושלים.