קרם בוואריה
קרם בוואריה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 654 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . גשו לסופר וקנו סוכר, מים, שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 5 דקות. נסו קרם בוואריה, שמנת חמוצה בוואריה, ו עוגת קרם בוואריה וניל (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את הג ' לטין ומים קרים. להפריש כדי לרכך. בקערה בינונית, לטאטא יחד את חלמונים ביצה, סוכר, ומלח עד חלקה.
בסיר בינוני, להביא את החלב לרתיחה.
יוצקים את החלב החם בזרם יציב לתערובת החלמון, מקציפים כל הזמן. להחזיר את התערובת לסיר ולבשל ומערבבים על חום בינוני עד התערובת מעילה את החלק האחורי של כף.
הסר מהחום ושופכים את פודינג דרך מסננת.
מערבבים את הג 'לטין הרך ואת הוניל ומערבבים כדי להמיס את הג' לטין. אפשר להתקרר.
כאשר התערובת התקררה כמעט לטמפרטורת החדר, מקציפים את הקרם הכבד לקשיחות בינונית ומקפלים אותו לתוך פודינג. מיד להעביר את קרם בוואריה משקפיים פרפה, תבניות, או על שכבות עוגה מוכן, כפי שהוא יתייצב במהירות כמו ערכות ג ' לטין. מקררים לפחות שעה לפני ההגשה.