קרם ברולה
קרם ברולה נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 389 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הזו. גשו לסופר וקנו סוכר, קצפת, קישוטים: תותים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 16% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, ו Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים.
הוראות
מקציפים ביצים וסוכר במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד מעורבב. תניח בצד.
מביאים את הקצפת לרתיחה בסיר בינוני על חום בינוני גבוה. בהדרגה להוסיף תערובת ביצים, להכות במהירות נמוכה עד מעורבב; מערבבים וניל.
יוצקים לתוך 8 (5-x 1-אינץ') צלחות אפייה עגולות.
מניחים צלחות אפייה במחבת 15-x 10 אינץ'.
הוסף מים חמים לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים ב 275 במשך 45 עד 50 דקות או עד כמעט להגדיר.
הסר כוסות פודינג מחבת, להתקרר על מתלה תיל. כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מפזרים כל פודינג עם 1 כף סוכר חום, ומניחים במחבת.
מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) עד שהסוכר נמס (כ -2 עד 3 דקות).
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.