קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 45 דק.
מנות7
ציון בריאות3
מגזין

קרם ברולה דלעת

קרם ברולה דלעת
מתכון דלעת קרם ברולה מוכן בתוך כ 2 שעות ו 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 270 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. 2606 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, מחית דלעת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, דלעת crème brûlée, ו עוגת דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מקציפים חלמונים וסוכר חום יחד בקערה גדולה. מערבבים שמנת כבדה, מחית דלעת, allspice, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
סוכר חוםסוכר חום
שמנת כבדהשמנת כבדה
חלמון ביצהחלמון ביצה
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מחלקים תערובת דלעת בין שבעה (5 אינץ') ramekins על 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים את ramekins בתבנית אפייה ולמלא עם צלחת אפייה מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע, 30 עד 35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
הסר ramekins ו להכניס למקרר עד מגניב לחלוטין, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
מפזרים על 1 כף סוכר על כל קרם ברולה. ממיסים את הסוכר עם לפיד של שף עד חום פריך כהה, 1 עד 2 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר