קרם ברולה דלעת
מתכון דלעת קרם ברולה מוכן בתוך כ 2 שעות ו 45 דקות והוא בהחלט סופר ללא גלוטן וצמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 7 מנות. עם 270 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. 2606 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך שמנת כבדה, מחית דלעת, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. נסו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, דלעת crème brûlée, ו עוגת דלעת קרם ברולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C).
מקציפים חלמונים וסוכר חום יחד בקערה גדולה. מערבבים שמנת כבדה, מחית דלעת, allspice, קינמון, אגוז מוסקט, ומלח.
מחלקים תערובת דלעת בין שבעה (5 אינץ') ramekins על 1/2 אינץ ' מלמעלה.
מניחים את ramekins בתבנית אפייה ולמלא עם צלחת אפייה מים חמים כדי להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
אופים בתנור שחומם מראש עד שנקבע, 30 עד 35 דקות.
הסר ramekins ו להכניס למקרר עד מגניב לחלוטין, לפחות 2 שעות.
מפזרים על 1 כף סוכר על כל קרם ברולה. ממיסים את הסוכר עם לפיד של שף עד חום פריך כהה, 1 עד 2 דקות. אפשר להתקרר לפני ההגשה.