קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות4
מגזין

קרם ברולה לובסטר תירס

קרם ברולה לובסטר תירס
המתכון של קרם ברולה לובסטר תירס יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך תוך שעה ו-25 דקות בערך. מתכון ללא גלוטן ופסקטרי זה מגיש 6 ומחירו 3.2$ למנה . חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -15 גרם חלבון , 34 גרם שומן , ובסך הכל 405 קלוריות . אם יש לכם פלפל, מלח, בשר לובסטר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 31% . הציון הזה לא כל כך מצוין. קרם ברולה שוקולד לבן עם תות שדה {קרם ברולה ערכת מתנה} , קרם ברולה תירס וקרם ברולה תירס מתוק דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל-325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
(זנב ו/או טופר)(זנב ו/או טופר)
2
בסיר בינוני על אש בינונית מערבבים את גרעיני התירס, השמנת, המלח והפלפל. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש ומבשלים במשך 3 עד 5 דקות כדי לאחד טעמים.
מרכיבים שתצטרך
2 גרם פרמזן מגורר דק2 גרם פרמזן מגורר דק
גרעינים תירסגרעינים תירס
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
טורפים את הביצים יחד בקערת ערבוב. מערבבים פנימה מעט מתערובת התירס החמה, כדי למתן את הביצים, ואז מוסיפים את שאר תערובת התירס.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
מיונז, לכריכהמיונז, לכריכה
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4
מעבירים את התערובת לבלנדר וטוחנים. מעבירים את התערובת דרך מסננת דקה, לתוך קערה, בעזרת מרית גומי או מצקת קטנה כדי ללחוץ החוצה את כל הנוזלים. השליכו את המוצקים.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
מצקתמצקת
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
שים 6 (6 אונקיות) רמקינים קרמיים בתבנית אפייה בעומק 2 אינץ'. מצקת פנימה את תערובת התירס, מחלקים באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
6
יוצקים מי ברז חמים לתבנית האפייה, ממלאים את הכלי כחצי.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
אופים כ-35 דקות. בדוק אם יש תנודות קלות ואז הוציאו אותם מהתנור והניחו להתקרר למשך 10 דקות לפחות. מעל כל רמקין באופן שווה את בשר הלובסטר ומפזרים את הפרמזן. להבעיר את הגבינה או לשים אותם מתחת לצלייה כדי להשחים ופריכות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בצל ירוק, קצוץ דק1 כף בצל ירוק, קצוץ דק
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
8
מכינים מראש: לאחר שהרפרפות מבושלות, מצננים לחלוטין ומקררים עד להגשה. כשמוכנים להגשה, הביאו לטמפרטורת החדר והמשיכו לצרף את הרמקינס עם לובסטר וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוטעד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו

יין מומלץ: שבלי, שרדונה

לובסטר עובד ממש טוב עם שאבלי ושרדונה. שאבלי מושלם עם לובסטר, אבל שרדוני מאזורים אחרים יגיע למקום גם כן. ה-Vocoret Chablis עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-38 דולר לבקבוק.
ווקרט שאבלי
ווקרט שאבלי
הקרקעות הקימרידג'יאניות (העשירות באבני גיר) העוברות דרך שאבלי נותנות ליינות את המינרליות האופיינית להם, שניתן לתאר גם כאקדח, גיר וביינות של Vocoret & Fils, טעם של אבן רטובה. הענבים גודלו על גבעות גירי של אבן גיר קימרידג'ית מעורבת עם חימר פורטלנדי. יין זה לוכד את האופי הטיפוסי של שאבלי עם מינרליות פלדה, ביטוי הדרים ממוקד וחומציות מוצקה. מגישים כאפריטיף או עם צדפות, פירות ים, חלזונות, שרקוטרי, גבינת עיזים, גבינת גרוייר.