קרם ברולה שחור-לבן
קרם ברולה שחור-לבן עשוי להיות בדיוק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 649 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, ריבועי שוקולד חצי-מתוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה רוסי לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן.
הוראות
מבשלים 1/2 כוס שמנת ושוקולד בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
להקציף יחד הנותרים 2 כוסות שמנת, חלמונים, סוכר, וניל עד הסוכר מתמוסס תערובת חלקה.
לטאטא 1 תערובת ביצה כוס לתוך תערובת שוקולד עד חלקה. מכסים ומקררים את תערובת הביצים הנותרת.
יוצקים תערובת שוקולד באופן שווה לתוך 6 (8 - אונקיה) כוסות פודינג; מניחים כוסות במחבת 13 - x 9 אינץ'.
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד כמעט להגדיר. (המרכז יהיה רך.) לאט לאט לשפוך תערובת הביצה הנותרים באופן שווה על פודינג, ואופים 20 עד 25 דקות יותר או עד שנקבע. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
הסר מן המחבת; כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
מפזרים כל פודינג עם 1 כף סוכר חום; במקום פודינג במחבת.
מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) עד שהסוכר נמס (כ -2 דקות).
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.