קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

קרם ברולה שחור-לבן

קרם ברולה שחור-לבן
קרם ברולה שחור-לבן עשוי להיות בדיוק המנה הצדדית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 649 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו סוכר, תמצית ונילן, ריבועי שוקולד חצי-מתוקים, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 23% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}, קרם ברולה רוסי לבן, ו קרם ברולה שוקולד לבן.

הוראות

1
מבשלים 1/2 כוס שמנת ושוקולד בסיר כבד על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד שוקולד נמס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים לתוך קערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
להקציף יחד הנותרים 2 כוסות שמנת, חלמונים, סוכר, וניל עד הסוכר מתמוסס תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4
לטאטא 1 תערובת ביצה כוס לתוך תערובת שוקולד עד חלקה. מכסים ומקררים את תערובת הביצים הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
יוצקים תערובת שוקולד באופן שווה לתוך 6 (8 - אונקיה) כוסות פודינג; מניחים כוסות במחבת 13 - x 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הוסף מים חמים למחבת לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
אופים ב 325 במשך 30 דקות או עד כמעט להגדיר. (המרכז יהיה רך.) לאט לאט לשפוך תערובת הביצה הנותרים באופן שווה על פודינג, ואופים 20 עד 25 דקות יותר או עד שנקבע. פודינג קר במים במחבת על מתלה תיל.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר מן המחבת; כיסוי וצינה לפחות 8 שעות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מפזרים כל פודינג עם 1 כף סוכר חום; במקום פודינג במחבת.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מטגן 5 1/2 אינץ ' מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) עד שהסוכר נמס (כ -2 דקות).
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו לעמוד 5 דקות כדי לאפשר סוכר להקשיח.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי