קרם גבינה ברולה עם פטל
גבינת שמנת ברולה עם פטל עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 8 . מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 199 קלוריות. אם יש לכם סוכר חום בתקיפות, פטל, ביצהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש קרם ברולה עם פטל, קרם וניל ברולה עם פטל, ו עוגת וניל-חמאה עם פטל וציפוי תפוזים-גבינה.
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים בחלק העליון של דוד כפול; מערבבים היטב. מבשלים מעל מים רותחים 4 דקות או עד מעובה, תוך ערבוב כל הזמן עם מקציף תיל.
הסר מהחום; להוסיף וניל וגבינת שמנת, ערבוב עד חלקה. בעדינות לקפל פטל.
כפית 1/2 תערובת גבינות כוס לתוך כל 8 (6-אונקיה) ramekins או כוסות פודינג. כיסוי וצינה לפחות 4 שעות.
מפזרים כל מנה עם 1 כפית סוכר חום.
מניחים ramekins על תבנית אפייה; מטגן 1 דקה או עד שהסוכר נמס.