קרם גבינה מילוי
קרם גבינה מילוי פודינג הוא צמחוני ומספק כ 20 מנות. מנה אחת מכילה 98 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת שמנת, חלב, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 7 שעות ו-20 דקות. נסו פחזניות עם מילוי פודינג, עוגה וקנולי קרם שמנת מילוי, ו עוגת גזר עם מילוי קרם פקאן וזיגוג גבינת שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
לטאטא יחד הראשון 2 מרכיבים בסיר כבד; לטאטא ביצים וחלב עד חלקה. מבשלים מעל חום בינוני, מקציפים כל הזמן, 8 עד 10 דקות או עד שהתערובת מגיעה לעובי פודינג מקורר דמוי. מביאים לרתיחה, לטאטא כל הזמן; להרתיח, לטאטא כל הזמן, 1 דקה.
מסירים מהחום, ומקציפים בגבינת שמנת ווניל עד שהגבינה נמסה. מגניב לטמפרטורת החדר (כ 1 שעה).
מניחים לעטוף פלסטיק ישירות על תערובת (כדי למנוע סרט להיווצר), וצינה 6 עד 24 שעות.