קרם גבינה-ציפוי פקאן חמאה
ציפוי גבינת שמנת-חמאה פקאן דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1099 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 62 גרם שומן. והוא יספק כ 7 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, תמצית vanillan, אגוזי פקאן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן מזון ידידותי, צמחוני דיאט. עם כפית ציון של 22% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת פקאן אננס עם ציפוי גבינת שמנת, עוגת בננה עם ציפוי גבינת פקאן שמנת, ו עוגת זוקיני-פקאן עם ציפוי גבינת שמנת.
הוראות
מערבבים יחד פקאנים קצוצים ו 1/4 כוס חמאה מומסת.
מורחים בשכבה זוגית בתבנית אפייה 13-x 9 אינץ'.
אופים ב 350 במשך 15 דקות או עד פקאן קלויים.
מקציפים גבינת שמנת וחמאה 1/2 כוס במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד שמנת. בהדרגה להוסיף אבקת סוכר, להכות עד אור ורך. מערבבים בפקאנים ווניל.
הערה: כדי סוכר עלי קיסוס משי, מברשת עלים בקלילות עם סירופ תירס, ומפזרים סוכר מגורען.