קרם מרק תפוחי אדמה
קרם של מרק תפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 30% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכין 2 מנות עם 480 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן כל אחד. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת פפריקאן ופטרוזיליה, מים, קמח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בתפוחי האדמה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם לחמניות בטטות כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 68%. הציון הזה די טוב. נסו מרק נאצי קרם מרק בטטה, קרם של מרק תפוחי אדמה השלישי, ו קרם מרק חזיר ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את תפוחי האדמה והמים בסיר; מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה. מכסים ומבשלים עד שהם רכים; מסננים ומניחים בצד.
באותה מחבת הקפיצו בצל בחמאה עד שהם רכים. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים בהדרגה חלב. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד להסמכה. מנמיכים את האש; מוסיפים את תפוחי האדמה, המלח, מלח הסלרי והפלפל. מבשלים 2-3 דקות או עד לחימום.
מפזרים פטרוזיליה ופפריקה.