קרם מתוק תירס-גלידה עוגה
חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 15 גרם של שומן, וסך הכל 276 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 3 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. אם יש לכם גלידת vanillan, qt. מים, גבינת שמנת פילדלפיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גלידת לימון שמנת, עוגת גלידה תוצרת בית, ו עוגת גלידת קינמון (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים פירורי וופל וחמאה; לחץ על תחתית מחבת springform 9 אינץ'.
להביא מים וסוכר לרתיחה בסיר בינוני. מערבבים 6 כוסות תירס; לבשל 5 דקות.
ניקוז, הזמנת 3/4 כוס מי הבישול.
מוסיפים מים ותירס שמורים לבלנדר; מגניב 5 דקות., ואז להתמזג עד חלקה. זן; להשליך נוזל מתוח.
מקציפים גבינת שמנת ווניל בקערה גדולה עם מיקסר עד מעורבב היטב.
מוסיפים גלידה; מערבבים היטב. מערבבים פירה תירס; לשפוך מעל הקרום. להקפיא 4 שעות או עד המשרד. בינתיים, לבשל ומערבבים שנותרו גרעינים תירס לא מבושל במחבת בינונית על חום גבוה 10 דקות. או עד שחום קל. מגניב לגמרי.
הפעל סכין סביב קצה המחבת כדי לשחרר את הקינוח; להסיר את השפה. קינוח עליון עם תירס קלוי רק לפני ההגשה.