קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

קרם ערמונים ברולה לחג

קרם ערמונים ברולה לחג
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קרם ערמונים ברולה לחג יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מקלות קינמון, סוכר מגורען, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים, חג מתובל קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.In סיר קטן להגדיר מעל חום בינוני, לשלב שמנת, שעועית וניל, מקלות קינמון, וסוכר. להביא לרתיחה, להסיר מהחום, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בואו לעמוד 15 דקות, ולאחר מכן להסיר שעועית וניל וקינמון sticks.In מיכל של בלנדר, להוסיף חלמונים ביצה. הפעל למהירות נמוכה, לאט לשפוך תערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיף את הקרם דה marrons ומלח; להתמזג עד בשילוב.חלוקת ערמון תערובת שווה בין 8 (6-אונקיה) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים ramekins בתבנית אפייה, ולמלא צלחת עם מים עד כחצי במעלה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים עד פודינג מוגדר, על 45 דקות. להסיר בזהירות מהתנור, לתת מגניב לטמפרטורת החדר במים; להסיר מים להכניס למקרר לפחות 1 שעה.תנחת תנור מתלה 6 אינץ ' מ broiler. מחממים תנור כדי לצלות. למעלה כל פודינג באופן שווה עם 1 כף סוכר. צלייה בקבוצות של 4 עד הסוכר נמסואור השחמה, על 5 דקות. לחלופין, ניתן להשתמש מבער קטן כדי חום בנפרד כל אחד מהם.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם