קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

קרם ערמונים ברולה לחג

קרם ערמונים ברולה לחג
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קרם ערמונים ברולה לחג יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מקלות קינמון, סוכר מגורען, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים, חג מתובל קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}.

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F.In סיר קטן להגדיר מעל חום בינוני, לשלב שמנת, שעועית וניל, מקלות קינמון, וסוכר. להביא לרתיחה, להסיר מהחום, ולכסות.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
בואו לעמוד 15 דקות, ולאחר מכן להסיר שעועית וניל וקינמון sticks.In מיכל של בלנדר, להוסיף חלמונים ביצה. הפעל למהירות נמוכה, לאט לשפוך תערובת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)סטולי וניל (אופציונלי לתת לו בעיטה)
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיף את הקרם דה marrons ומלח; להתמזג עד בשילוב.חלוקת ערמון תערובת שווה בין 8 (6-אונקיה) ramekins.
מרכיבים שתצטרך
ערמוניםערמונים
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
4
מניחים ramekins בתבנית אפייה, ולמלא צלחת עם מים עד כחצי במעלה ramekins.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
אופים עד פודינג מוגדר, על 45 דקות. להסיר בזהירות מהתנור, לתת מגניב לטמפרטורת החדר במים; להסיר מים להכניס למקרר לפחות 1 שעה.תנחת תנור מתלה 6 אינץ ' מ broiler. מחממים תנור כדי לצלות. למעלה כל פודינג באופן שווה עם 1 כף סוכר. צלייה בקבוצות של 4 עד הסוכר נמסואור השחמה, על 5 דקות. לחלופין, ניתן להשתמש מבער קטן כדי חום בנפרד כל אחד מהם.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
מבערמבער
2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)2 כפות פלוס 1 כפית חומץ אורז (לא מתובל)