קרם ערמונים ברולה לחג
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? קרם ערמונים ברולה לחג יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 51 גרם של שומן, וסך הכל 617 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מקלות קינמון, סוכר מגורען, חלמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 73 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: Crème de Marrons Crème Brûlée ערמונים, חג מתובל קרם ברולה, ו קרם ברולה שוקולד לבן עם תות {Creme Brulee Kit בגידה}.
הוראות
מחממים תנור ל 300 מעלות F.In סיר קטן להגדיר מעל חום בינוני, לשלב שמנת, שעועית וניל, מקלות קינמון, וסוכר. להביא לרתיחה, להסיר מהחום, ולכסות.
בואו לעמוד 15 דקות, ולאחר מכן להסיר שעועית וניל וקינמון sticks.In מיכל של בלנדר, להוסיף חלמונים ביצה. הפעל למהירות נמוכה, לאט לשפוך תערובת שמנת.
מוסיף את הקרם דה marrons ומלח; להתמזג עד בשילוב.חלוקת ערמון תערובת שווה בין 8 (6-אונקיה) ramekins.
מניחים ramekins בתבנית אפייה, ולמלא צלחת עם מים עד כחצי במעלה ramekins.
אופים עד פודינג מוגדר, על 45 דקות. להסיר בזהירות מהתנור, לתת מגניב לטמפרטורת החדר במים; להסיר מים להכניס למקרר לפחות 1 שעה.תנחת תנור מתלה 6 אינץ ' מ broiler. מחממים תנור כדי לצלות. למעלה כל פודינג באופן שווה עם 1 כף סוכר. צלייה בקבוצות של 4 עד הסוכר נמסואור השחמה, על 5 דקות. לחלופין, ניתן להשתמש מבער קטן כדי חום בנפרד כל אחד מהם.כמו זה: כמו טעינה...