קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות6
ציון בריאות18
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

קרם קוקוס קל ברוקולי ומרק שעורה

קרם קוקוס קל ברוקולי ומרק שעורה
קרם קוקוס קל ברוקולי ומרק שעורה דורש כ 1 שעה ו 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 358 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. גשו לסופר וקנו חלב, ירקות, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 20 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה מושלם עבור סתיו. כמה אנשים באמת אהבו את המרק הזה. . , שהוא מוצק. נסו קרם בהיר של מרק ברוקולי עם גבינת צ'דר, אורז בר, שעורה ומרק כרישה (מתכון חמאה קלה), ו מרק שעורה ברוקולי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הביאו את השעורה והמים לרתיחה בסיר על אש גבוהה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים עד שהשעורה מכרז, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שעורהשעורה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
לנקז ולהניח בצד.
3
ממיסים את החמאה בסיר גדול על אש בינונית. מערבבים את הבצל והסלרי לתוך החמאה המומסת, מניחים כיסוי על הסיר ומבשלים עד מכרז, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
תוסיף בערך חצי מהשום. מתבלים עם הפלפל השחור, פתיתי פלפל אדום, מלח ים ואגוז מוסקט. להחזיר את הכיסוי לסיר ולבשל עוד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
מערבבים את הברוקולי, מלאי הירקות, ואת השום הנותר בתערובת ומביאים לרתיחה. להחזיר את הכיסוי לסיר, להפחית את החום בינוני, ולבשל עוד 15 דקות, ערבוב פעם אחת.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קצוצה דק לקישוטפטרוזיליה, קצוצה דק לקישוט
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
6
הסר את הסיר מהחום.
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
7
יוצקים את המרק לתוך בלנדר, ממלאים את הכד לא יותר מחצי הדרך. החזק את מכסה הבלנדר במגבת מטבח מקופלת והתחל את הבלנדר בזהירות, תוך שימוש בכמה פולסים מהירים כדי להניע את המרק לפני שהוא משאיר אותו על פירה. מחית בקבוצות עד חלקה ויוצקים לתוך סיר נקי. לחלופין, אתה יכול פירה המרק עם בלנדר מקל ישירות בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
8
להחזיר את המרק לחום בינוני-נמוך. מערבבים את חלב הקוקוס, 2% חלב, ושעורה לתוך מרק פירה; לכסות ולבשל עד חם, 5 עד 8 דקות. מצקת לתוך קערות העליון עם גבינת Asiago ופטרוזיליה לשרת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת אסיאגוגבינת אסיאגו
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
2 אחוז חלב2 אחוז חלב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
שעורהשעורה
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
מצקתמצקת