קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות1
מגזין

קרם קרמל

קרם קרמל
קרם קרמל יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 185 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. תרסיס קל 4 עמיד בחום 6.5-עוז. ramekins עם ספריי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנורתנור
2
מניחים ramekins בצלחת תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים 1/2 כוס סוכר במחבת קטנה, כבדה, יבשה מעל חום בינוני. כאשר הסוכר מתחיל להמיס סביב הקצוות, בעדינות לנער את המחבת ללא הרף, מתערבל סוכר מסביב, עד שכל הסוכר נמס; לא להשתמש בכלים לעורר. כאשר הסוכר נמס לחלוטין חום כהה, להסיר את המחבת מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
במהירות לשפוך כמויות שוות של סירופ קרמל לתוך 4 ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמלרוטב קרמל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים 1 ביצה 3 חלמונים בקערה עם קמצוץ של מלח 1/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
סוכרסוכר
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
לטאטא עד הסוכר הוא מומס תערובת הופך מקציף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
7
כפית קרם פרש לתערובת הביצה; להוסיף את החלב, וניל, Grand Marnier.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
Grand MarnierGrand Marnier
ונילוניל
חלבחלב
ביצהביצה
8
לטאטא יחד עד החומרים מעורבבים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
תערובת מצקת לתוך ramekins מוכן, למלא אותם על 2/3 עד 3/4 מלא.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקתמצקת
10
מילוי תבשיל עם מי ברז חמים להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים תבשיל על המדף האמצעי של תנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
אופים עד בקושי להגדיר, 45 עד 50 דקות. אתה יכול להתחיל לבדוק עבור doneness בערך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
13
באמצעות מלקחיים, להסיר את ramekins מן התבשיל מתלה קירור. כאשר רק מעט חם, להפעיל סכין חיתוך חדה סביב קצה של כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
מלקחייםמלקחיים
14
כדי unmold, לכסות ramekin עם צלחת קטנה, ואז להפוך. תירגע לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו