קרם קרמל יכול להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 185 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-54 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך חלב, סוכר, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -35 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. מתכונים דומים: קרם קרמל, קרם ברולה, סירים דה קרם, פריך קרמל פריך עם קרם מאפה קרמל שרוף, ו קרם קרמל.
הוראות
1
מחממים תנור ל 325 מעלות F. תרסיס קל 4 עמיד בחום 6.5-עוז. ramekins עם ספריי ירקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
תנור
2
מניחים ramekins בצלחת תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
מניחים 1/2 כוס סוכר במחבת קטנה, כבדה, יבשה מעל חום בינוני. כאשר הסוכר מתחיל להמיס סביב הקצוות, בעדינות לנער את המחבת ללא הרף, מתערבל סוכר מסביב, עד שכל הסוכר נמס; לא להשתמש בכלים לעורר. כאשר הסוכר נמס לחלוטין חום כהה, להסיר את המחבת מן החום.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עוף רוטיסרי לקוביות
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
במהירות לשפוך כמויות שוות של סירופ קרמל לתוך 4 ramekins מוכן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב קרמל
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
5
מניחים 1 ביצה 3 חלמונים בקערה עם קמצוץ של מלח 1/4 כוס סוכר.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצה
סוכר
מלח
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
6
לטאטא עד הסוכר הוא מומס תערובת הופך מקציף, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר
ציוד שתשתמש בו
מקציף
7
כפית קרם פרש לתערובת הביצה; להוסיף את החלב, וניל, Grand Marnier.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
Grand Marnier
וניל
חלב
ביצה
8
לטאטא יחד עד החומרים מעורבבים לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
מקציף
9
תערובת מצקת לתוך ramekins מוכן, למלא אותם על 2/3 עד 3/4 מלא.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
מצקת
10
מילוי תבשיל עם מי ברז חמים להגיע באמצע הדרך את הצדדים של ramekins.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
11
מניחים תבשיל על המדף האמצעי של תנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
תנור
12
אופים עד בקושי להגדיר, 45 עד 50 דקות. אתה יכול להתחיל לבדוק עבור doneness בערך 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
13
באמצעות מלקחיים, להסיר את ramekins מן התבשיל מתלה קירור. כאשר רק מעט חם, להפעיל סכין חיתוך חדה סביב קצה של כל פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינג
ציוד שתשתמש בו
מתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכין
מלקחיים
14
כדי unmold, לכסות ramekin עם צלחת קטנה, ואז להפוך. תירגע לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו