קרם של אפונה, צימוקים לחם Gnocchetti, וגבינת עיזים טרייה
והוא מספק כ 1 מנות . מנה אחת מכילה 1247 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לכם בצל ירוק, כמה אפונה, לב כרישהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: אפונה טרגון עם גבינת עיזים טרייה, גבינת עיזים פשוטה וטוסט ביצה עם אפונה טרי שמיר, ו נגיסות גבינת עיזים עם צימוקים רום.
הוראות
1
בראון בצל ירוק בחמאה.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת sauté עדהם זהובים בהיר בצבע.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3
מוסיפים את האפונה (לשמור כמה לקישוט),ואז על כוס של המניה, ולתת את כל זה להתבשל במשך כ 15 דקות,עד רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
הוסף מלאי נוסף במידת הצורך. זה צריך להיות נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
5
בינתיים, עבור הגנוצ ' טי, תזיע את הכרישה בחמאה. מערבבים את הלחם ומתבלים עם אגוז מוסקט מגורר טרי, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מניחים את התערובת בקערה קטנה ומערבבים רק מספיק beatenegg כדי להפוך אותו רטוב מעט. לגרוף את כדורי רבע גודל קטנים, placein כף היד שלך, בעדינות לסחוט עד דחיסה כדי עובש לתוך ניוצ ' טי (ניוקי התינוק).
מרכיבים שתצטרך
ניוקי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
ודא אפונה ותפוחי אדמה הם רכים ויוצקים את התערבובדרך מסננת, הקשה על הירקות דרך עם מרית גומי.הלחיצה צריכה להניב על כוס או כוס וחצי.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
הוסף מעט יותר מניה אם המרק סמיך מדי. מסננים שוב אם הכרחיולשפוך לתוך סיר קטן. זרוק בכמה gnocchetti,כיסוי, וחום דרך בחום נמוך במשך כמה דקות עד צנרת חם.