קרם של מרק סקווש וכרישה
מרק סקווש וכרישה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 201 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם חמאה, חלב, קצפת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו דלעת סקווש-מרק כרישה, מרק כרישה דלורית, ו Leo ' s Ham, כרישה, שומר ומרק סקווש קיץ (מתכונים דומים).
הוראות
להשליך שורשים וצמרות ירוקות של כרישה.
חותכים כרישה חצי לאורכו; לשטוף היטב, וקוצצים.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על חום בינוני; מוסיפים כרישה, ומטוגנים 4 דקות או עד למכרז. מערבבים סקווש הבא 4 מרכיבים; להביא לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 40 דקות או עד סקווש הוא רך.
הסר מהחום, וקריר 10 דקות.
תערובת סקווש תהליך, בקבוצות, במעבד מזון או בלנדר עד חלקה, לעצור כדי לגרד את הצדדים. החזר תערובת לתנור ההולנדי; מערבבים בקצפת חלב, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד מחומם היטב. (לא להרתיח.)
מגישים עם התוספות הרצויות.