קרם תות קרפים
מתכון קרם קרם קרם יכול לספק את השתוקקות הים התיכון שלך על 1 שעה ו 25 דקות. מתכון זה מכין 11 מנות עם 379 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו קמח, תותים, צבעי מאכל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה יהיה להיט שלך יום האם אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו ביילי אירית קרם קרפים עם קרם, קרפים עם פרלין מייפל-אגוז וקררצ'מה פרארצ' ה, ו קרפי תות עם קרם מסקרפונה תות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה שלבו את החלב, הביצים, החמאה והתמצית.
מערבבים את הקמח, הסוכר והמלח; מוסיפים לתערובת החלב ומערבבים היטב. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
מחממים 8 אינץ ' משומן קלות. מחבת טפלון על אש בינונית; יוצקים 2 כפות בלילה למרכז המחבת. מעלית ולהטות פאן כדי מעיל תחתון באופן שווה. מבשלים עד שהחלק העליון נראה יבש; הופכים ומבשלים 15-20 שניות יותר.
הסר לרשת. חזור על הפעולה עם יתרת הבלילה, משמן את המחבת לפי הצורך. כשהוא קריר, ערמו קרפים עם נייר שעווה או מגבות נייר בין לבין
בסיר קטן שלבו סוכר ועמילן תירס; מערבבים מים ומיץ לימון עד לקבלת תערובת חלקה. מביאים לרתיחה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה או עד מעובה. מערבבים תמצית וצבעי מאכל אם רוצים. מגניב.
בקערה קטנה מקציפים את השמנת עד שנוצרות פסגות נוקשות; מניחים בצד. בקערה גדולה מקציפים את גבינת השמנת, סוכר הקונדיטורים והווניל לתערובת אחידה; מקפלים פנימה קצפת. כף 2 כפות מילוי מעוגלות במרכז כל קרפ; מגלגלים. למעלה עם ציפוי תות.